Évát direkt akarják kikészíteni a párbaj előtt?
Én nekem egyáltalán nem tetszik ez a katonai hét :S
Épp ez jutott nekem is eszembe amit te is írtál kérdező.
Teljesen egyetértek veled!
A szerkesztők tudják, hogy Éva nem fog csak úgy mindenkinek meghunyászkodni hát megpróbálják jól kikészíteni, lejáratni, csak az a baj, hogy aki szereti Évát az ezért szereti! Mert magát adja és még egy ilyen vacak katonai szron se hazudtolja meg magát. Én imádom őt, de komolyan!
Éva lesz a köv kiválasztott ez már 100%, hisz mindenki utálja amiért miatta szívnak, de Éva most szinte akárkivel menne poárbajozni (értem ezt úgy hogy Alekosz és Béci kivételével) mindenkit kint fog hagyni, én örülnék ha Lacit vagy Gigit vinné, mert őket utálom, de Jerzyke is megérdemli, mert nem tud elszakadni ettől az undorító RÁCZKLÓN szerepétől, hát úgy kell neki, pedig eddig bírtam...
Kedves kérdező, szerintem nagy hülyeség a kérdés. Nem kell mindig összeesküvéseket gyártani. Ahogy az egyik válaszoló írta, nem Éva körül forog a világ.
Egy ilyen hét úgy általánosságban érdekes lehet, mert esetleg így megmutatja a szereplők igazi énjét, illetve hogy ki hogy bírja a kötöttségeket stb.
Éva meg, ha lenne annyi esze, hogy normálisan csinálja a dolgokat (ami igazán nem egy nehéz feladat), akkor nem szállna rá mindenki, és a vezetők sem csesztetnék agyon. Magának generálja az egészet, aztán persze mindig az a vége, hogy "mindenki őt bántja".
Ahogy Alekosz is megmondta (félreértések elkerülése végett: nem vagyok Alekosz-fan, csak ezzel egyetértek), Éva megérett a megregulázásra.
Sok-sok ember eltűrte már,csak épp nem játékból egy hétig,hanem élesben évekig.Érdekes,kibírták,és legtöbbjük jó szívvel emlékszik vissza arra az időre.
Amelyiknek járt a pofája,kicsinálták.
Ennek a lusta féregnek is ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!