Mi tetszik a lányoknak Béciben?
Figyelt kérdés
Sokaknak tetszik, de miért? Helyes az arca, vagy izmos, vagy miért?2011. márc. 19. 23:06
21/26 anonim válasza:
áááááá de csunyák lehettek ez nektek jó pasi ???
sztem nektek még nem volt jo pasitok !!
igénytelen magyar lányok!!!!
ez itt férfi: [link]
de ilyenről ne is álmodjatok hehehe kis csicskák
22/26 anonim válasza:
amugymeg nem tudom hol van ezen izom!!!
küldjetek egy képet ahol van izma XDXD
23/26 anonim válasza:
Hogy mi tetszik benne?
Szép a szeme, helyes, jó a teste, cuki, stb..
Szivesen lennék a bnője.
24/26 anonim válasza:
Mert ez a menő a tinilányok körében. Valaki kikiáltotta helyesnek, meg jónak, a többi meg megy utána. Majd elnövik. (Bevallom nekem a párral felettem linkelt embertől/ típustól is agyf*szom van.)
25/26 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék hányan látták testközelből azok közül akiknek bejön. Kár, hogy olyan a tekintete, mint egy beszívott drogosnak.
26/26 anonim válasza:
Na hát dvéjn dzsonzont is mondanám bárminek a csúcsfejével, mintsem jóképűnek.. 😂 mibe vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!