Mi tetszik a lányoknak Béciben?
1) Szerintem rusnya.
2) Mert Ő egy rapper 'volt' mielőtt bekerült. És hát, a lányok nagy többsége összepisili magát a 'sztároktól'.
14/L
Jó pasi, helyes arca van, és a teste is jó, de amúgy nem vagyok tini és a rajongója sem!
27/N
Helyes, aranyos gyerek, aki az esztétikus külsejéért nem lusta, hogy tegyen is valamit. A jellegzetes fejtartása nem feltétlenül a nagyképűségre utal, ezt főleg Alkesz beszélte be az őt istenítő, és minden szavának hitelt adó rajongójának. A jó külsejéhez érzelem gazdagság párosul és elég erős jellem, hiszen a cigerettáról is csak ő és Jerzy voltak képesek lemondani a bagósok közül, pedig a villaélet nem éppen a leszokást megkönnyítő környezetet adja. Eldöntötte, hogy végig csinálja ezt a játékot, hisz azért akart bekerülni, hogy megnyerje, pedig ő is nagyon ragaszkodik a kint hagyott szeretteihez, mégsem siránkozik egyfolytában, hogy már mindenképpen ki akar menni hozzájuk. Nagyon vágyik a szerettei után, ellentétben valaki mással, aki egyetlen mondatra sem méltatja a családját, sem beszélni, sem találkozni nem akar senkivel, akit kint hagyott, láthatóan nem kötik semmiféle érzelmek senkihez, még órákra sem hagyja el szívesen a kényelemre és semmittevésre legalkalmasabb helyszínt.
Bécit egy mondatban talán úgy jellemezném, hogy előnyös külseje némi vagánysággal, érzelmességgel, erős akarattal, némi zenei tehetséggel egészen jó keveréket alkot.
A műsor ideje alatt ilyennek ismertem meg, ami viszont nem biztosíték arra, hogy az életben is 100%-ig jellemzik ezek a tulajdonságok. Azért koromból kifolyólag is van némi emberismeretem, és ha nem anyja korabeli lennék, akkor ő nekem is nagyon bejönne és szívesen lennék akár a barátnője helyében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!