Szerintetek ez a Való világos szavazás igaz lehet?
Figyelt kérdés
Csak mert ha egy sms 315 Ft ,akkor az összeg vége tényleg lehet 6 forintra végződő?2011. márc. 19. 21:48
11/20 anonim válasza:
Nettó 252.
Én is küldtem, nem bírom elképzelni, hogy ne legyen igaz.
12/20 anonim válasza:
Én is csak bízok benne, hogy igaz.
Az adományokon kívül még azért is lehet, hogy nem stimmel a vége, mert ez az összeg , mármint az sms ára, bruttó. Lejön belőle 63ft, és azt kapják meg.
13/20 A kérdező kommentje:
Itt mindig válaszoltok és normálisan!A tv műsorokban meg még most is van válaszra váró kérdésem.De egy ilyen kötekedő mindig van!
2011. márc. 19. 21:58
14/20 A kérdező kommentje:
Az áfás dologra nem gondoltam.igazatok van!Köszönöm!
2011. márc. 19. 21:59
15/20 anonim válasza:
"De egy ilyen kötekedő mindig van!"
Ja hát nem kötekedni akartam de ha te kötekedésnek veszed akkor vedd annak... o.O
Elég lett volna ha azt írod hogy itt több választ kapsz.
16/20 anonim válasza:
Jaj, istenem meglátszik a magyar mentalitás. Miért ne lenne igaz???
Ha nem lenne igaz, akkor az ortt kb. akkora összegre megbüntetné, mint amennyi összegyűjt a mai adományon.
17/20 anonim válasza:
Nem magyar menatlitás, csak itt élünk, és tudjuk, mik vannak a világban. Gondolom, sokaknak van rossz tapasztalata. Sokan abból a kevésből adnak, ami nekik is épp, hogy megvan, szeretnék tudni, hogy oda megy, ahová küldték. Nincs ebben semmi rossz.
18/20 anonim válasza:
Nem tudom de nézd meg gyorsan a VV honlapján az online közvetítést,a villalakók még bent ülnek a villában, a tv-ben pedig már énekelnek a stúdióban
19/20 anonim válasza:
A teljes összeget kapják meg. tehát ez 174milliót. és ebből már levonták az adót.
20/20 anonim válasza:
Jaj már, mindenki tudja, hogy az online 15 perces csúszással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!