Szerinted milyen ez a VV Titok játék?
Akár elemezheted is a versenyzőket.
Én Giginél vettem észre egy csöppnyi félelmet, idegességet, mikor meghallotta a játék menetét, vagyis, hogy el kell áruljon mindenki magáról egy olyan titkot, amit még eddig nem mondott senkinek sem.
A Jerzy szerintem jogosan haragudott meg a Gigire, amiért sérelmezte ezt a feladatot. Végülis én is kíváncsi lennék ezen reakció után, hogy mégis mit titkolhat ennyire.(gondolom nem tudja a táncos álá entyempentyem munkájáról semmit)
Bécinél nem vettem észre semmit.
Laci szerintem aranyos volt, amiért nem jutott eszébe semmi titka. Főleg az az aláfestő zene. Még meg is mosolyogtatott:)
Évának is vannak titkai szerintem. Ő is érdekes módon reagált a feladatra.
Anikó normális volt.
Gigi azt mondta Jerzsinek hogy nem muszáj kínos emléket elmondani elég ha csak olyat amit eddig még nem mondott ott bent és példának mondta hogy nem olyat kell hogy minden nap k.urvázni jár, ez nem tetszett Jerzynek.
Lacinak meg szerintem sok minden eszébe jutott csak nem tudta a reggeli műsorba milyen téma passzolna ami mondjuk vicces is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!