Játék határok nélkül. Emlékszik még rá valaki? Milyen hasonló műsorok vannak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az ilyeneket, mondjatok pár címet:)2011. szept. 6. 14:15
1/5 anonim válasza:
Énis szerettem. Hasonló műsorok alatt mire gondolsz? Olyanra amiben sok nemzetiség van, vagy olyanra amiben érdekes feladatok vannak? :D
2/5 A kérdező kommentje:
Az ilyen vicces feladatokat kell megoldani egymással versengve-féle műsorok érdekelnek:) Volt valami japán műsor is ami ilyen, de nem emlékszem a címére, meg arra sem hogy melyik csatornán láttam. De jó volt.
2011. szept. 6. 18:17
3/5 anonim válasza:
lehetetlen küldetés, extrém küldetés(erre gondoltál szerintem)
A viasat 6-on menn(t)ek
4/5 anonim válasza:
Amazing race?
Túlélni egy japán vetélkedőt?
Az ilyesmik nem jók?
5/5 anonim válasza:
A franciáknak van egy feladatmegoldós játékuk, amit a magyarok az erőd néven vettek át. És nagyon régen láttam a spanyoloknak egy bikaviadalkor leadott játékok határok nélkül típusú játékot, de a játékok határok nélkül-nek jó pár része fent van a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!