Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért néztek ilyet hogy Való...

Miért néztek ilyet hogy Való Világ, meg hasonlók?

Figyelt kérdés

Az is nézi már aki tagadja, a legtöbben állítólag azért hogy jót röhögjenek rajta, de egyébként utálják...(wtf?)

Bocsánat..miért nem néztek meg egy jó vígjátékot akkor? Vagy bármit amiben értelem is van, és tényleg lehet rajta röhögni? Miért "etetitek" az ilyen műsorokat?

Nem lenne sokkal jobb ha végre értelmes dolgok mennének a tévében? Mert amíg ezeket nézik addig ilyet fognak adni. Ha senki nem nézné akkor lehetne helyette valami jobb műsor amit élvezni is lehet. Ezt nem lehet, ez a gyerekekre is rossz hatással van, hiszen ők is ezt nézik otthon és ebből tanulnak. A suliban is ez a téma már az alsósok közt is. Szánalmas, miért kell ez?

Csak az én véleményem, nem vitát akarok, csak érdekel mit gondoltok erről.

2011. márc. 18. 13:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%
Nem kötelező ezt nézni. Millió más csatorna van. Engem spec. marhára nem érdekel, hogy ki miért nézi épp azt, amit néz. Mennek értelmes dolgok is a tv-ben, erre való a távirányító. Ha valakit ez szórakoztat, akkor miért ne nézné? Azt, hogy a gyerekem mit néz, azt meg én mondom meg, nem ő.
2011. márc. 18. 20:47
 22/26 anonim válasza:
0%
Azért nézzük,mert nincs semmi értelmes a Tv-be és valamit nézni kell!
2011. márc. 21. 10:07
 23/26 anonim ***** válasza:
32%

10:07

dvd,net?

2011. márc. 21. 20:39
 24/26 anonim válasza:
100%

Te 10:07 !

Mi az, hogy valamit nézni KELL?! Nincs jobb dolgod? Ennyire unatkozol? Ha nyitott szemmel járnál a világban, észrevennéd, hogy értelmesebb dolgok is vannak annál, hogy egész nap a tv előtt ülsz és azt bámulod MUSZÁJBÓL! De maradjunk a Tv-nél. Ha értelmes, normális, intelligens ember vagy, akkor nem ilyen néphülyítést nézel. Ismételten : muszájból! Senki nem mondta, hogy kötelező tv-t nézni :D Vagy te nem tudod, hogy van más lehetőség is? :O Szólj nyugodtan, szerintem vagyunk itt páran, akik tudunk neked más elfoglaltságot találni!;)

2011. máj. 8. 15:45
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
már mi a fost lovagoltok ezen? ma vége és megnyugodhattok
2011. máj. 8. 17:42
 26/26 anonim válasza:
Ja, és jön egy még nagyobb ökörség, amit majd a sok buta, hülyíthető ember nézhet :)))))))
2011. máj. 9. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!