Miért néztek ilyet hogy Való Világ, meg hasonlók?
Az is nézi már aki tagadja, a legtöbben állítólag azért hogy jót röhögjenek rajta, de egyébként utálják...(wtf?)
Bocsánat..miért nem néztek meg egy jó vígjátékot akkor? Vagy bármit amiben értelem is van, és tényleg lehet rajta röhögni? Miért "etetitek" az ilyen műsorokat?
Nem lenne sokkal jobb ha végre értelmes dolgok mennének a tévében? Mert amíg ezeket nézik addig ilyet fognak adni. Ha senki nem nézné akkor lehetne helyette valami jobb műsor amit élvezni is lehet. Ezt nem lehet, ez a gyerekekre is rossz hatással van, hiszen ők is ezt nézik otthon és ebből tanulnak. A suliban is ez a téma már az alsósok közt is. Szánalmas, miért kell ez?
Csak az én véleményem, nem vitát akarok, csak érdekel mit gondoltok erről.
szerinted a monk jobb,vagy az elveszett frigyláda fosztogatói..és ha nem lett volna vv 4 akkor nem kapott volna pénzt az alapítvány sem...
egy sms-egy tál étel...
Az értelmes, és jó műsorok nem kelendőek manapság az embereknek. Nekik az ilyen 0 értelmi szinten lévő műsorok kellenek. Mert ha nem így lenne, akkor nem lenne se vv4, se győzike meg mónika show. meg egyéb ilyen értelmi fogyatékos műsorok.
Alsóban is ez megy. Tudom mert egyik ismerősöm mondta, és neki kicsi a gyereke. Azt viszont nem értem, hogy szülők hogy engedik meg ezt a szennyet nézetni a gyerekeivel,vagy éppen hogy engedik meg nekik..
Mindegy. AKinek beveszi a gyomra, az nézze. Akinek meg nem az nézzen mást. Úgy se megyünk semmire ezzel. :/
Bár jobb lenne, ha helyette jó filmeket adnának le. Esetleg olyanokat is, amiknek van tanulságuk.
Nagyon egyetértek a kérdezővel. Undorító, néphülyítő műsor. 15 éves gimnazista lány vagyok, már az osztálytársaim is erről beszélnek, nap mint nap. Megkérdeztem őket, hogy mi a jó ebben a "műsorban". Erre azt mondták, hogy vicces. Hát szerintem egyáltalán nem az. Inkább kiábrándító, és helyenként tényleg szánalmas. Csak egy fél részt láttam belőle, azt is csak az osztálytársaim miatt, hogy megtudjam, hogy mi a vicces benne. Semmi. Szerintem rohadt etikátlan, hogy az RTL Klub beteg, közröhejes emberekkel próbálja növelni a nézettséget. Azt is undorító dolognak tartom, hogy még ezzel az idióta műsorral is próbálnak pénzt elszedni az emberektől. Itt nem csak a szavazásra gondolok (persze ha valaki annyira buta, és szűk látókörű, akkor szavazzon csak), hanem erre a jótékony célú felhívásra is. Miért az ilyen legalja népséggel kell felhívni az emberek figyelmét az adakozásra?
15/L
Alapjában véve egyet értek veled, hogy nem ilyesmit kellene nézni, főleg nem gyerekeknek. Az RTL Klubnak és a többi kereskedelmi tévének viszont sokkal olcsóbb ilyen műsorokat "alkotni", mint megvenni a legújabb filmeket, amik amúgy se sokkal "értékesebbek" egy ilyen show-nál. Komoly mfilmek pedig nem hoznák a nézettséget, arra ott van az M1, M2 és DunaTV.
Cirkusz és kenyér kell a népnek. Kenyér az a komoly műsoroktól se lesz, cirkusznak pedig ez is jó.
Én inkább ezt nézem, mint félanalfabéta politológusok okoskodását.
14.19eshez még hozzá tenném, hogy ha úgy vesszük, izgalmasabb, hogy összezárnak egy rakás vadidegent és mit kezedenek egymással, ki kit támad hátba, hogy viselkedik, kivel lesz jó kapcsolata, hogy oldják meg a konfliktusokat, hogy pártolnak át máshoz, mint mond előtte és mit a háta mögött, mert ilyenek vagyunk, ezt csinálja mindneki odakint is, csak ott nem tudjuk szépen csendben figyelni, hogy ki mit csinál, mikor azt hiszi nem látja az, akit szeret/utál stb.
A filmek tök más műfaj. Van egy sztori, lenyomják lehet röhögni/félni, de úgy is tudod, mi fog történni a végén sőt kb. úgyis mindent lehet már tudni az elején, hogy összejönnek, nem jönnek, levadássza, megöli, elkapja, megoldja, megmenti stb.
Ha tévézni akarnak tévézzenek, de annyi lehetőség van, dvd, filmletöltés, millió csatorna amit nézni lehet.
Mégis a szülők sokszor leülnek este a tévé elé (a gyerekkel) és ilyen műsort néznek.
Általános iskolában dolgozom, onnan tudom, hogy ez az esti programja a legtöbb gyereknek. Ezekre akarnak hasonlítani, mert mindenki róluk beszél és az menő. Elkezdenek úgy viselkedni, beszélni ahogy a tévében látják. Hát a VV nem a legjobb példa a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!