Szerintetek Béci jó pasi?
Tudom a szármázasa mi, tudom hogy egy nagyképű barom, tudom hogy bűnöző volt (állítólag csak volt...) de külsőleg kérdezem.
Ha ránézel bejön neked?
Ki a barátnője? Szép szerintetek?
Köszi a válaszokat.
Úgy látom a többségnek bejön. Hát nekem is. Külsőleg.
Múltkor rövidnadrág volt rajta, és olyan lábai is vannak hogy hihetetlen...Szóval nem csak felsőtestben jó, kb tökéletes alakja van.
Egyébként annyira játssza ő is magát: múltkor az egyik kérdésnél linkeltek róla egy videót ahol a haverjaival (Bad Boyzos c*gány fiúkkal) reppel, és hát mit művelnek...Mintha nem is az lenne aki a tv-ben szerepel. Rá lehet fogni, hogy azóta megváltozott, de tavaly nyári felvétel. Nagyon gáz. Olyan tipikus mindenkibe belekötős c*gány hapsi lehet idekint...
Ha belinkelnéd az a videót megköszönném! Kíváncsi vagyok rá! De amúgy szerintem mindegyik megjátssza magát valamilyen szinten. Nem?
De a külsejére nem panaszkodhat az biztos, meg nekem eszembe juttat egy srácot, hasonlít rá külséleg, de ő nem c.igány.....
Kerdezo lattad mar Ganxta Zolit a kislanyaval a tv-ben mikor interjut adott?Vagy Dopeman-t amikor o nyilatkozik?
Mind a ketten masok az eletben,Dopeman eleg erzekeny embernek tunik.
Az hogy miket eneleknek meg hogy viselkednek a nyilvanossag elott az mas,erre van kereslet,ezert csinaljak,attol ok meg lehetnek normalis emberek a civil eletben.
Nekem Béci minden tekintetben bejön. Nem érdekelne sem a származása, sem pedig amit róla írogatnak a rosszindulatú emberek. Én a műsor alapján még nem csalódtam benne, sem pedig a húgában. Persze ők sem tökéletesek, de ki az?
Szóval, ha tini lány lennék, szívesen megismerném közelebbről is. Sajnos már nem vagyok az, és hozzá teszem, származásom tekintetében is "hófehér" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!