Szerintetek Béci jó pasi?
Tudom a szármázasa mi, tudom hogy egy nagyképű barom, tudom hogy bűnöző volt (állítólag csak volt...) de külsőleg kérdezem.
Ha ránézel bejön neked?
Ki a barátnője? Szép szerintetek?
A villában a legjobb pasi, de amúgy is jó pasi, a származása nem egyértelmű, mert nem látszik rajta és a szülein sem. A bűnözősége sem egyértelmű.
A barátnője átlagos szép lány, szerintem.
Nekem külsőleg se jön be!!!!
A barátnőjével együtt az összes újságba benne van és ahogy én láttam a képen,az a lány szép!!!!!!!
Nekem nem jön be Béci.
Gazdig Adriennek hívják a barátnőjét. És átlagos szép lány.
Első ránézésre helyes. De amit felmutatott néha...onnantól már külsőre sem tudtam úgy ránézni, hogy húha, de jópasi. Most megint játssza az aranyosat persze, és már megint helyesebbnek látom, mint eddig:)
A barátnője meg nem átlagos, hanem szép. A szép nem egyenlő az átlaggal...vagy igen?
Szerintem nagyon jó pasi, a barátnője is szép.
De ki nem állhatom Bécit.
Amúgy meg mi ez hogy a származása nem tisztázott stb második válaszoló? Ne magyarázz már meg olyat, amit ők maguk is megmondtak már. De minegy ez nem ide tartozik.
Nagyon jó pasi :)
Bevallom őszintén hidegen hagy a származása. Lehet, hogy bűnöző volt, de egyértelműen megváltozott. Aki nem hiszi el, annak felhívnám a figyelmét arra, hogy bűnözők nem hatódnak meg egy nehéz sorsú, szegény gyerekekről szóló filmen. Szóval ebből azt akartam kihozni, hogy ha ilyen lenne az összes roma, mint ő és Gigi, akkor rég nem itt tartanánk....
Egyébként más is írta már: a barátnője Gazdig Adrienn és szerintem nagyon szép lány, nagyon aranyosak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!