Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Béci jó pasi?

Szerintetek Béci jó pasi?

Figyelt kérdés

Tudom a szármázasa mi, tudom hogy egy nagyképű barom, tudom hogy bűnöző volt (állítólag csak volt...) de külsőleg kérdezem.

Ha ránézel bejön neked?

Ki a barátnője? Szép szerintetek?

2011. márc. 14. 19:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem igen. És a barátnője is szép.
2011. márc. 14. 19:46
 2/18 anonim ***** válasza:
39%

A villában a legjobb pasi, de amúgy is jó pasi, a származása nem egyértelmű, mert nem látszik rajta és a szülein sem. A bűnözősége sem egyértelmű.

A barátnője átlagos szép lány, szerintem.

2011. márc. 14. 19:47
 3/18 anonim válasza:
33%

Nekem külsőleg se jön be!!!!

A barátnőjével együtt az összes újságba benne van és ahogy én láttam a képen,az a lány szép!!!!!!!

2011. márc. 14. 19:47
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
bejon, es szep a baratnoje is. aranyosak egyutt
2011. márc. 14. 19:54
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be Béci.

Gazdig Adriennek hívják a barátnőjét. És átlagos szép lány.

2011. márc. 14. 20:16
 6/18 anonim ***** válasza:

Első ránézésre helyes. De amit felmutatott néha...onnantól már külsőre sem tudtam úgy ránézni, hogy húha, de jópasi. Most megint játssza az aranyosat persze, és már megint helyesebbnek látom, mint eddig:)

A barátnője meg nem átlagos, hanem szép. A szép nem egyenlő az átlaggal...vagy igen?

2011. márc. 14. 20:35
 7/18 anonim ***** válasza:
Kívülről sem,belülről sem jön be nekem.Nagyképű,öntelt az egész ember. Fuu.Undorodom az ilyentől..
2011. márc. 14. 21:07
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó pasi, a barátnője is szép.

De ki nem állhatom Bécit.

Amúgy meg mi ez hogy a származása nem tisztázott stb második válaszoló? Ne magyarázz már meg olyat, amit ők maguk is megmondtak már. De minegy ez nem ide tartozik.

2011. márc. 14. 21:23
 9/18 anonim ***** válasza:

Nagyon jó pasi :)

Bevallom őszintén hidegen hagy a származása. Lehet, hogy bűnöző volt, de egyértelműen megváltozott. Aki nem hiszi el, annak felhívnám a figyelmét arra, hogy bűnözők nem hatódnak meg egy nehéz sorsú, szegény gyerekekről szóló filmen. Szóval ebből azt akartam kihozni, hogy ha ilyen lenne az összes roma, mint ő és Gigi, akkor rég nem itt tartanánk....

Egyébként más is írta már: a barátnője Gazdig Adrienn és szerintem nagyon szép lány, nagyon aranyosak :)

2011. márc. 14. 21:40
 10/18 anonim ***** válasza:
Bár úgy összeségében nagyon nem csípem Bécit, de külsőleg igen vonzó pasinak tartom. Helyes arc, szép formás kidolgozott test. A barátnője is szép lány, helyesek voltak együtt.
2011. márc. 14. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!