Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha Alekosz szerint Beci lessz...

Ha Alekosz szerint Beci lessz a masodik akkor ki lessz az elso?

Figyelt kérdés

Tegnap szepen kifejtette hogy mit gondol arrol hogy ki nyeri meg ezt a jatekot eppen csak azt nem mondta hogy en leszek az elso.

Miert olyan nagy dolog kimondani azt hogy szerintem en fogok nyerni?

2011. márc. 14. 08:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%
Ezt úgy nevezik: szerénység. Ha valaki szerény, attól még lehet céltudatos, de nem kell arcoskodni hogy én úgyis megnyerem, mert tudja hogy ez az emberekben így jön le.
2011. márc. 14. 08:26
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Alekosz szerény...na ezen jót röhögtem!

Azért, mert Alekosz mindent körülír, nem egyenesen beszél, mindent mindig megmagyaráz!

2011. márc. 14. 08:47
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ő Évát gondolja győztesnek és nem magát.
2011. márc. 14. 09:25
 4/14 anonim ***** válasza:
27%

Figyeljetek utálhatjátok Alekoszt de miért nem fogadjátok el hogy szerény??? Attól mert Béci olyan nagyképű, még nem jelenti azt hogy mindenkinek annak kell lennie!! Alek igenis szerény, és egyáltalán nem hiszi, hogy ő megnyerheti ezt a játékot!

Utálatos, hogy attól mert utáltok valakit, nem tudjátok elfogadni és beismerni a jó tualjadonságait. Rohadjatok meg! Én miért tudom elismerni ha Béci valami jót csinál vagy ha valami jót mond? Magatokat minősítitek ezzel az esztelen utálattal, barmok!

Amúgy Anikó nyeri a VV-t! De az 100000% hogy nem a Bécica!

2011. márc. 14. 09:26
 5/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:26

Ezt te honnan veszed, hogy Anikó nyeri a VV-t? Én mostanában sajnos nagyon úgy érzem, hogy igazak azok a szövegek, miszerint Béla nyeri meg a műsort... Ezt csak a Szandival való párbajozására értem, mivel rengetegen szavaztak Dikára, Alekosz, Oli rajongótábora is, és így is Rácz úr ment vissza. Ez nekem igen érdekes.

2011. márc. 14. 09:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Honnan veszitek, hogy pl. az Olivér vagy az Alekosz rajongótbora szerei Szandikát?! Nem a facebook vagy más oldalak alapján dőlt el a párbaj, hanem hogy mennyi sms vagy telefon érkezett....de akkor már, ha azt hiszitek hogy a másik rajongótábora szavaz Bécinek ott van pl. Jerzy, Gombi, Zsófi, Gigi, Laci rajongótábra is, de erre nem lehet alapozni, mert az is lehet, hogy Bécit jobban szereti Olivér egyik rajongója!
2011. márc. 14. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Szandikát pedig Zsói egyik rajongója jobban szereti, úgyhogy ez a feltevés eléggé kétes, de ti tudjátok!
2011. márc. 14. 09:40
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

Alkesz csak próbálkozik azzal, hogy szerénynek lássék. Mikor be- és kivonult a párbajáról, úgy ünnepeltette magát, mint egy félnótás istenkirály.

Én sem tudom, kit szán az első első helyre, amellett, hogy szépen kielemezte Béci esetleges második helyezését, de az biztos, hogy én ezt a monológját sem a szerénysége megnyilatkoztatásának éreztem, hiszen akkor megnevezte volna az általa esélyesnek tartott nyertest is, aki mellesleg - szerénységéből kifolyólag - nem saját maga.

Egy határozott és céltudatos ember viszont azért jelentkezik elsősorban erre a játékra, hogy elvigye a főnyereményt. Álszentség, vagy gyengeség, bizonytalanság jellemzi azt, aki ezt nem hajlandó elismerni, esetleg pedig csak az ismertség megszerzése volt a célja.

Alkesz és Béci hozzáállása ehhez csak annyiban különbözik, hogy Béci nyíltan kimondja, amit el akar érni, Alkesz pedig sunyi módon megjátszva a nagy szerénységet, folyamatosan azon van, hogy hogyan járassa le - az általa könnyen befolyásolható rajongói előtt - az ellenfeleit.

Ezt talán még a vak is látja, de legalább is hallja.

2011. márc. 14. 11:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira gáz! így volt az xfaktorba is!!

ha valakinek a kedvence kiesett akkor már egyből az ment h bunda az egész! U.ez van a vv4-be is!

amúgy meg elhihetitek Bécinek hatalmas a rajongó tábora,szinte az egész suli rá szavazott.!!

2011. márc. 14. 11:29
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Elhiszem, bér én még soha sem szavaztam, de ezer Béci mint egy Alekosz vagy Éva! Azon pedig, hogy bűnöző kételkedem, mert nem hiszem, hogy az rtl klub ha ült volna berakta volna a műsorba!
2011. márc. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!