Erről mit gondoltok hogy igy provokálta Alekoszt Béci? Link.
http://www.youtube.com/watch?v=T4cks_uMRf0
Úgy szájba basztam volna Bécit hogy lefejelte volna az asztalt.
Részletetek az összefoglalóban fogjátok látni! :)
Bécinek a viselkedése nagyon szánalmas és gáz volt. Egyszerűen b@ssza az orrát, hogy az Alekoszt jobban bírják a nézők, mint az ő nyomorult kormos fejét.
Magam részéről inkább nézek egy "görög félistent", mint egy beképzelt cigányt. Bocs.
Tudod mi a különbség az Alekosz és Béci között?
Lehet, hogy Aleknak ferde a háta, de legalább van gerince...
És nem hányt oda, nézd meg a videót!
Egyszerűen csak cigány útra ment a falat, az is a majom ivadék Béci miatt... :D
Neked meg gratulálok, hogy egy olyan embernek szurkolsz, aki örülhet, hogy még nem vitték ki bilincsben a villából.
(Megjegyezném máshol már volt ilyen)
Béci igazi arca:
EZ AZ BÉCI SZÉP VOLT, ÉGESD CSAK MAGAD!!! NÁLAD MÁR CSAK AZ ÉGŐBB AKI RÁD SZAVAZ!!
Alek szuper volt, fordított esetben Béci már vérfürdőt rendezett volna, na persze Alek nem beszél így az emberrel, még Bécivel sem.
"És nem, nem szurkolok a nagyképű büdös cigány Bécinek sem."
Johnny89 válasza:
(...)
Neked meg gratulálok, hogy egy olyan embernek szurkolsz, aki örülhet, hogy még nem vitték ki bilincsben a villából.
Magadnak gratulálj Te szerencsés ember. Pontosan ezt próbáltam elmagyarázni, hogy csak azt veszitek észre, amit akartok. És tessék, rögtön, az első hozzászólásoddal amit nekem intéztél, be is bizonyítottad. Kösz szépen! :-)
A két hsz ugyanabban a percben írodott szóval sztem erre nem érdemes felvágni, de te tudod. :P
De írodhatott volna 1 órával később is a véleményem ugyan az maradt.
ma 20:58
hát az lehet, hogy Béci bent pedánsabb, visszafogja magát, de az emberek kíváncsiságból utánanéznek ha már celeb (lesz) amikor meglátják a fegyveres, pénzverős képét akkor ki a kétszínű, meg ne haragudjon senki de én olyan emberről sok jót nem gondolok, akinek az vagány vagy mittudom én, hogy milyen vagy mivel jobb ő ettől ha fegyverrel fényképezi magát... milyen példakép ez?
az, hogy az Alekosz iszik, az se dícséretre méltó, ha szereti igya, az ő májára iszik, nem az enyémre, eléggé el van nyomva bent ő is, meg az Éva is, valamiben el kell engedjék magukat, ha a piát választották akkor azt választották, az se valami egetrengető követnivaló példakép, de nem fegyverrel talál egyezzünk meg... és érdekes módon semmi "olyan" nem derült még ki sem Alekoszról, sem Éváról, a testvérek viszik a díjat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!