Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Erről mit gondoltok hogy igy...

Erről mit gondoltok hogy igy provokálta Alekoszt Béci? Link.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=T4cks_uMRf0

Úgy szájba basztam volna Bécit hogy lefejelte volna az asztalt.

Részletetek az összefoglalóban fogjátok látni! :)

2011. márc. 10. 19:00
1 2
 1/20 LadyMissStella ***** válasza:
66%
szemét Béci,én sose bírtam
2011. márc. 10. 19:02
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
azt, hogy kint kéne maradnia szombaton
2011. márc. 10. 19:04
 3/20 anonim ***** válasza:
19%
Buta emberek vagytok,béci űberkirály volt,alek meg sem tud szólalni nagy vagy béci hajrá :)))
2011. márc. 10. 19:22
 4/20 A kérdező kommentje:

milyen jó hogy csak te vagy az okos közülük.

;)

2011. márc. 10. 19:24
 5/20 anonim ***** válasza:
67%

Ha láttad volna Alekosz arcát, akkor lerí róla, hogy nevetségesnek tartja az egész helyzetet, amit a Béci provokált ki. De ha nem láttad volna, akkor mindjárt megnézheted:)

Remélem, hogy tényleg a Szandi megy vissza.

2011. márc. 10. 19:29
 6/20 anonim ***** válasza:
18%
én másoltam be a másik kérdésbe látod? a %om? :D
2011. márc. 10. 19:38
 7/20 Thurston ***** válasza:
63%
LAWL, az elobb Beci meg fenyegetozott is. Befosok. Eddig soha nem gondoltam azt, hogy olyan nagy ertelem beli kulonbsegek vannak odabent, de hogy Becieknek ennyire ne legyen normalis vitakulturaja, az felelmetes. Ja, fenyegetunk, szapulunk, es az nyer, akinek a haverjai hangosabban rohognek a hatterben. Atomvicces.
2011. márc. 10. 20:00
 8/20 Thurston ***** válasza:
58%
Es most meg azt mondja, hogy Alekosz nem tud ertelmes valaszt adni. Nembirom. :DDD
2011. márc. 10. 20:04
 9/20 A kérdező kommentje:

:D

Nálam evvel a viselkedésével elvágta magát Béci.

2011. márc. 10. 20:07
 10/20 anonim ***** válasza:
40%

a vezír (Béluska) érzi, hogy szorul a hurok és kell feszítsen, úgy gondolja, hogyha megpróbálja Alekoszt lenézni akkor ezzel nyer szimpátiát (mert ideje, hogy a f@rokvakarászásán, kanyargózó szemein kívül mást is mutatni), pedig nagyon téved, az emberek nagy részének nem az a szimpatikus aki feszedezik, hogy ő milyen vagány csóró, a mai este után aki még mindig úgy gondolja, hogy Béluska a nyerő elgondolkozhat... egy ilyen pofátlan sz@ralak megérdemli, hogy hazahúzzon

nem attól szerethető valaki, hogy mást megaláz, lenéz, hanem attól, hogy egyedi, és ezért fog Szandi nyerni, nagyképű görényre nincs már szükség

2011. márc. 10. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!