Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Béci fanok szerintetek nem...

Béci fanok szerintetek nem undorító béci viselkedése ezen a videón?

Figyelt kérdés

[link]

Én rühelltem már 1 ideje de ez gusztustalan és ezek után mondjátok hogy mennyire 1 rendes jószívű srác, gratulálok.

2011. márc. 10. 17:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Remélem leadják a TV-ben, a teljes videót.

Mellesleg sose kételkedtem ebben, hogy Béci idáig süllyedne. Meglátszik honnan való.

2011. márc. 10. 17:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit suttog a fülébe? Mert esküszöm nem értek egy szót se :D
2011. márc. 10. 17:53
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Mi itt most a probléma?
2011. márc. 10. 17:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Miazhogy 'Kint ennyivel nem úszta volna meg..." Ezt mikor volt, vagy mie volt ez?!?!?!
2011. márc. 10. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:

a béci pont akkor kezd el oltogatni másokat, amikor éppen senki sem szolgál rá és ráadásul teljesen alaptalanul....

jah meg állandóan azt hajtogatja, hogy ő nyeri meg ezt a szart...kiba***túl rühellem.

nah mindegy...csak egy szar műsor

2011. márc. 10. 20:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

most nem azert, de mind a ketto hibas volt. ugy Alekosz mint Beci. Beci azert, mert ha nem ot kerdeztek, nem kellett volna beleszoljon, Viszont Alekoszon latszott hogy megint bevolt baszva. Nem is csodalkozom, hogy Beci ennyire "kikelt magabol" mert abba nagyon is igaza van, hogy amit Alekosz mond, azt ugy mondja hogy belemagyarazza az emberek fejebe. Volt mar arra pelda, hogy amit Alekosz mondott az osszefoglaloban, a rajongoi szorol szora azt mondtak kommentekben. Ez van ha az embernek nincs egyenisege. Szerintem Becit ez idegesitette fel, tobbek kozott.

A lenyeg hogy mind a ketten hibasak voltak, de az rtl megint ugy kozli le, hogy csakis Beci a szar. Az nem szamit, hogy Eva meg Alek ugyan olyan bekepzelt, ha meg nem jobban.

Akik meg igy allnak hozza, hogy mekkora arca van azzal hogy kijelentette o nyeri meg, mindenki igy van vele, csak nem hangoztatja. Mert ha nem hinne benne, miert akarna bent lenni? Egyepkent ezigy van, en is tapasztaltam mar, lehet ti nem hisztek benne, de ha valamit magadban erosen elhatarozol, es hiszel benne, es nagyon akarod, az bejon, de ha nem is, erot ad:)

2011. márc. 10. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. márc. 11. 07:42
 18/18 A kérdező kommentje:
akkor mutass 1 videót ahol Alekosz ennyire beképzelt köszi.
2011. márc. 11. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!