Mit gondoltok ennek a saját magát meghazudtoló Giginek a "fenyegetéséről"? -->Többi lent.
Figyelt kérdés
Az össze foglalóban mondta Szandikának h ha a Bécit viszi ki és kint hadja , akkor megkeseríti az életét a villában Szandikának. És Szandika megkérdezte h komolyan mondod? És erre Gigi azt mondta hogy :Persze hogy komolyan, hülye vagy? Hát a bátyám. És most meg élő adásba azt mondta hogy dehogy gondolta komolyan meg stb... -.-"2011. márc. 9. 22:50
11/15 anonim válasza:
Hát ha az én bátyámmal csinálná ezt, én úgy lehet még szájba is rúgnám... -.-'
12/15 anonim válasza:
Mert hogy? Ezért is fszság berakni a testvéreket. Ez a játék erről szól, nehogy már azért ne vigye ki, mert a tesókája rinyálni fog.
13/15 anonim válasza:
Gigi pontosan tudhatta, hogy ez a játék erről szól, vagy ő, vagy a testvére mindenképpen ki fog esni. Ha ezt nem bírja azzal az irritáló fejével fölfogni, akkor nem kellett volna jelentkezni a játékba. Saját magát fogja azzal lejáratni, ha most kiesik a bátyja, ő meg elkezd hisztizni.
Nekem Gigi a legellenszenvesebb, szerintem az hogy erre így reagált az is csak azt bizonyítja hogy egyedül nem képes semmire, így is mindig elbújik a bátyja mögött, ha van valami nem képes kiállni magáért, áh ő nem, majd a Béci megoldja... Szét kéne már robbantani azt a családias 3ast...
14/15 A kérdező kommentje:
Igen , szét kéne.
Szerintem most Szandikának sikerülni fog holnap.
(Bár neki nem az a szándéka)
2011. márc. 11. 13:51
15/15 anonim válasza:
Szóval nektek az lenne a szimpatikus, hogy Gigi a testvére ellen ágáljon, és meg kellene köszönnie a virsliszájúnak, hogy hálája jeléül Bécit viszi ki párbajozni? Nem hülye Gigi sem, tudja, hogy nem fogják ketten nyerni a játékot, de mégis az a normális, ha a testvérét minél tovább bent tudja maga mellett. Ha valaki ezt nem így látja, akkor inkább annál van a baj, mert vagy nem tudja mi a testvéri szeretet, vagy pedig egyszerűen elvakultan utálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!