Alekosz fanokat kérdezem! Minden Alekosz rajongó szereti Évát is?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy aki szereti Alekoszt az Évát is szeresse! Mert? Éva szemét, Alekoszt is csomószor megbántja, kibeszéli a háta mögött, leszólja, stb. Én most már ki nem állhatom őt, az elején bírtam.2011. márc. 8. 20:03
1/8 anonim válasza:
Én Alek-rajongó vagyok, mégis Szandikára szavazok...
2/8 anonim válasza:
inkább Évát választom mint Bécit és Gigit
meg néha már megsajnálom
3/8 A kérdező kommentje:
hát én már nem tudom sajnálni. még Alekot is hátba támadja állandóan, pedig ő kiáll mellette mindig. undorító nő.
2011. márc. 8. 20:45
4/8 anonim válasza:
Alek sem a kedvencem,de Evat kifejezetten utalom.
5/8 anonim válasza:
Oli után Alek a kedvencem, de senkire se szavaznék (bár Alekra most dobtam 1-et :D), de Évát nem csípem.Inkább Anikó...
6/8 anonim válasza:
Bár a gátlástalan Évát sem szeretem, kettőjük vitája szinte mindig a dr. Bubó rajzfilmből ismert teknősbékát - Küldönc - megjelenítő Alkesz modortalan megjegyzéseiből, szúrkálódásából indul ki. Elég érdekes, hogy az elvakult Alkesz-imádók ezt nem látják.
7/8 anonim válasza:
Alekosz fan vagyok, és Évát is szeretem.
Mert ő amióta bement önmagát adja, és nem játsza meg h ö a jó kislány meg stb.. És kitart úgymondd a "négyes fogat" mellett a barátaival, amiből már csak kettő lett.
8/8 Roscoe válasza:
Nekem Alekosz már unalmas, ráadásul állandóan szivatja Évát, aki jóformán az egyetlen ember, aki mellette áll...
Ez nekem nem szimpatikus.. Szemét suttyó dolognak tartom...
Évának szurkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!