Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a Klikkesedje eredi zeneje?...

Mi a Klikkesedje eredi zeneje? Vagy a\ezt most talaltak ki?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. márc. 11. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ott találták ki ja. Bár az eleje, amikor énekel Anikó, eléggé Caramell feeling-es. :)
2011. márc. 17. 07:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak hogy tisztában legyen vele mindenki:

Már a szöveg is meg volt írva előre csak megjátszották mintha a villában találták volna ki. De lényegében már kész volt a zene,csak a villában énekelték fel.

Junior és Kasza Tibi már hónapokkal ezelőtt megkapták a feladatot hogy hozzonak össze egy-egy zenét az előre megadott stílusokban.

2011. márc. 17. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:
időpontja: ma 11:13 honnan tudod?
2011. márc. 17. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

11:13

Ez a tortenet nekem ott gyunus hogy honapokkal ezelott hogyan irhattak meg a szoveget?Olyan reszek vannak benne amik nem honapokkal ezelott tortentek,lasd napraforgo,kopes es igy tovabb.Lehet hogy a zene megvolt de a szoveget szerintem akkor raktak ossze.

2011. márc. 17. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát azt nem fogom itt elárulni,nem mártok be senkit és nem is az a lényeg hogy honnan tudom.

Maradjunk annyiban hogy biztos forrásból!

De nem muszáj elhinni sem,mindenkinek a saját dolga mit gondol.

2011. márc. 17. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!