Nem lehet, hogy titkos küldetésnek kapta Szandika a
stábtól, hogy variáljon?
Nem zárható ki ofc, de én nem látom logikusnak a dolgokat. Egyrészt. Miért gyanús, hogy hirtelen megváltozott a véleménye? Mintha korábban nem lett volna erre példa, Szandika esetében is... Másrészt. Baromi nehezen hiszem el, hogy ilyen jól színészkedik. Persze kitudja.
2011. márc. 8. 00:43
Az Ildis,az nyíltan volt titkos küldetés.Volt riportszobás bevágás.Amúgy az eddigi VV-kben,tudni lehetett a titkos küldetéseket...
Szandika sztem azért csinálja,mert túl nyilvánvalóvá tette,h ki akar kivinni,és most próbál még egy kis feszkót vinni bele,h nehogy megbüntessék.Mondjuk részemről azt mondhatom,h sikerült.Már nem vagyok biztos az Évás párbajban,csak még bízom benne.Az azért lehet,h arra figyelmeztették,h ha nem bizonytalanítja el ezzel kapcsolatban a nézőket,akkor megbüntetik.
2011. márc. 8. 07:09
Tegnapi osszefoglaloban meg valami eszembe jutott,lehet hogy eleg nagy hulyeseg.
Ha Szandika valoban utalja Evat,lehet hogy ezzel az egesszel csak meg akarja vezetni,elbizonytalanitani.Lehet meg azt is gondolta hogyha nyiltan mondja hogy nem Evat viszi ki akkor Eva rogton elkezdt vele rendes lenni vagy valami ilyesmi,o meg hatbaszurja azzal hogy rateszi a zold kendot.
Lovesem sincs mi van,de jol megkeverte a dolgokat.
2011. márc. 8. 07:47
14/20 A kérdező kommentje:
Mikor volt az Ildiről riportszobás bevágás? Mert a párbajon derült égből villámcsapás volt, mikor Ildi bekiabálta élő adásban.
Az biztos, hogy kapják a tv-től az instrukciókat!
2011. márc. 8. 15:59
Miután bekerült a villába...az utánna következő napokban,amikor már kezdett kiéleződni,h nem fogadják be.Olyan hatást keltett,h majd így kerül közelebb a többiekhez.rendes összefoglalóban ment le.
2011. márc. 8. 16:20
Hát ez az!elődták,h Ildi magától találta ki,f.kázták a m.vezetők,h milyen szánalmas,stb.aztán kikotyokta a párbajon,amikor Éva ezzel oltotta,h titkos küldetés volt!
2011. márc. 8. 17:36
...mondom,h nem a párbajon kotyogta ki,rendes összefoglalóban lement,h olvassa a papírról a feladatot,aztán bent keresi a papírt,meg a tollat...
2011. márc. 10. 06:37
Ez igaz.De levelet nem kapott,úgy adták le,mintha a saját f.-ből pattant vna ki.Keresgette a tollat,papírt,de a szerkesztőktől nem kapott instrukciót.Legalábbis erre emlékszem:)
2011. márc. 10. 07:52
Kerestem,de csak az van meg,h jön át az udvaron..hacsak előtte vmelyik végén nincs ott,de már nincs türelmem nézni...de tutira emlékszem,h neki sem tetszett amikor olvasta.Még agyaltam is rajta,h a szerkesztők is az ő kezére játszanak,hátha így közelebb kerülhet vkihez.
2011. márc. 10. 18:20
További kérdések: