Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem lehet, hogy titkos küldeté...

Nem lehet, hogy titkos küldetésnek kapta Szandika a stábtól, hogy variáljon?

Figyelt kérdés
Még Ildi szólta el magát annak idején a párbajon, hogy a lábmasszázsos őrülete titkos küldetés volt. Nekem gyanús a hirtelen pálfordulás miatt, hogy rászóltak Szandira.
2011. márc. 7. 21:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
szerintem elképzelhető, bár Szandika elég szeszélyes, szóval lehet, hogy a saját agy adta ki.
2011. márc. 7. 21:26
 2/20 anonim ***** válasza:
Nagyon is lehet!amiatt is Ildit ba.tatták,még Balázsék is,aztán kiderült,h titkos k. volt!Vagy:csak szédíti Évát,megjátsza,h megnyugodjon,emiatt a többieknek is azt mondja,h nem Évát viszi.Meg kell játsza magát előttük is,mert így mi sem tudjuk mi van.Ha bennt vkinek elmondaná,h esetleg csak h.lyíti,ugye ott a veszély,h kiderül.Ha ez így van,hát Szandi nagyot nő a szememben.Ezt egy jó taktika,és nagyon nagy szám lenne:)
 3/20 anonim ***** válasza:
*agya
 4/20 anonim ***** válasza:
Simán! Éva meg azt a titkos küldetést kapta, hogy sírva könyörögjön Szandikának, hogy ne őt vigye ki.
2011. márc. 7. 21:28
 5/20 anonim ***** válasza:
szerintem Szandikának elejétől fogva ez volt a terve, és éppen hogy akkor játszotta meg magát mikor annyira Évát akarta kivinni. ezzel tudta csak elérni hogy a gyáva kukacok rápakolják a jelet. most hogy megvan a kendő, már csinálhatja amit eredetileg akart.
2011. márc. 7. 21:57
 6/20 anonim ***** válasza:

Tényleg furcsa hogy ilyen hirtelen megváltoztatta a véleményét.

De nem hiszem hogy feladatba kapta, a VV szerkesztője mondta a morningshowba hogy ők nem mondhatják meg a villa lakóknak hogy ilyen olyan helyzetekben mit csináljanak mert ha befolyásolják őket megváltozik a viselkedésük, nem saját magukat adnák és csak rohangálnának be a riportszobába hogy most mit csináljanak.

2011. márc. 7. 21:57
 7/20 anonim ***** válasza:
itt a Szandikás esetnél szerintem is az van amit a 72%-os írt
2011. márc. 7. 21:59
 8/20 anonim ***** válasza:
Sztem,ha simán b.nkó lett vna velük,v elhidegült vna Béciéktől,akkor is rárakják,és szimpibb lett vna,mint így-persze,ha ez az elmélet a jó,amit a 72%os írt:)
2011. márc. 7. 22:09
 9/20 anonim ***** válasza:
Van benne ésszerésűség, mert így érdekesebb lesz a kihívás, hogy végülis kit fog választani, mert Szandika elég titokzatos volt, és ez valóban furcsa. De azt nem hiszem, hogy olyan feladatot kapott, hogy azt mondja, hogy haza akar menni. Szóval nekem már itt kibukik ez az elmélet. Mert ha Szandika vissza akarna menni, nem mondaná az ellenkezőjét, hisz ott van előtte a példa, hogy ez nem jó módszer, mert a nézők nem pártolják azt, aki már nem is akar ott lenni. Úgyhogy szerintem egyszerűen csak taktikázik. Vagy azért mert valóban ki akart eddig is menni, és így elérte, hogy kijelöljék, vagy most próbálja érdekesebbé tenni magát, átvágni mindenkit, hogy a kihíváskor meglepetés legyen, hogy mégis Éva lesz a választottja. 2 nap múlva kiderül.
2011. márc. 7. 22:16
 10/20 anonim ***** válasza:
51%

Biztos nem titkos küldetés, inkább csak Szandika szeszélyessége, vagy feszültségkeltése. Én bízom benne, hogy tényleg Évát fogja kivinni. Viszont az vicces, hogy ahogy Szandi elkezdte ezt mondani, hogy ki akar menni, és ezért Bécit viszi ki, Éva máris ment oda nyalni, meg "dumcsizni" vele. Addig, amíg abban a tudatban volt, hogy Szandi őt akarja mindenképp, addig csak puffogott magában. Be van tojva, látszik rajta, és most szerintem ezzel a kedveskedő viselkedéssel is próbálja Szandikát eltántorítani attól, hogy valóban őt vigye ki.

Szerdán majd kiderül, mi lesz, mindenesetre ez most jó, hogy legalább egy kis izgalom lesz a dologban, hogy akkor végül kit is fog kivinni. Nagyon remélem, hogy ez csak valamiféle taktika a részéről, hogy elbizonytalanítson mindenkit.

2011. márc. 8. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!