Eva meg egyszer sem mondta hogy haza akar menni?
Mert folyton ezzel jon de ez nem igaz.
szerinted?
Ha utálni akarod Évát akkor neked persze hogy uigyanaz, de akkor sem ugyanaz. Éva mondta már, pl a múltkor mikor megint volt egy nagy balhé, már ment is a riportba hogy hívják az apját, és vigye haza.
De ő nem kuncsorog jelekért, és ez kb nála 5 percig tart. Ellenben Gombi Oli és Szandi akik akár napokon keresztűl többször mondják ugyanezt.
Ez nagyon nem ugyanaz, ne keressetek már magatoknak hülye kis támpontokat, hogy de nyomi ez az Éva.
Nevetséges mikor ilyen dolgokat kapartok össze, de nagyon.
Mondta de csak akkor mindenki neki esett,balhé volt,és kiakadt.
Hát ha haza is ment volna nekem szimpatikusabb viselkedés az h csak ugy kimegy,mint az h magára rakatja a jeet,és kiejti magát
Nem nem ugyanaz! Az, hogy a kiboruláskor miután mindenki nekiesett azt mondja, hogy haza akar menni, nem jelenti azt, hogy az úgy is van. Csak hírtelen felindulásból mondta. Veled még sosem történt olyan, hogy mikor felhúztak mondtál olyat, amit nem is úgy gondoltál, éreztél? De biztos volt...
Hát ő is így van ezzel. Hiába mondta, én pl. tudtam, hogy nem gondolja komolyan, mert látszik, hogy szeret benn lenni, és győzni akar, vagy legalábbis minél tovább ott lenni. Ha szerinted nincs különbség aközött, aki elkeseredésében mondja, vagy aközött aki tök nyugodtan kijelenti, és esetleg még ki is jelölteti magát, akkor sajnállak, mert nálad van nagy probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!