Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Való Világ: 8-ból 6 nem százas?

Való Világ: 8-ból 6 nem százas?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Kitöltöttem a tesztet, hát igazából itt aki lassan gondolkozik az el van veszve, nagyon kevés időt adtak a kérdésekre. Nekem 98 lett, ha gondolod próbáld ki:

[link]

2011. márc. 6. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hú de frappáns vagy. XD
2011. márc. 6. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez már csak azért is fszság, mert eleve ilyen műveltségi teszttel kezdődik az "IQ" teszt, hogy ilyen tájszólásokat meg soha nem használt szavakat ismersz-e. Mondjuk én olyan országrészből jöttem, ahol ezeket használtuk, de aki nem?

Meg például csak úgy sutty elindul az egész, hirtelen nem is vágtam, hogy most akkor alatta vannak és ott kell kiválasztani, nem rá a helyesre. Plusz van olyan, aminél három szó a kérdés, van aminél meg értelmezni kell, meg a lehetőségek is hosszabbak és akkor ugyanannyi idő van az egészre.

Én nem tartom magam hülyének, de életemben nem tudtam kitölteni egy ilyen tesztet sem normálisan, mert egy idő után rohadtul felidegesítenek a hülye kérdések, hogy már megint egy ilyen nézegetős, már megint egy ilyen nézegetős, hogy hogy állnak a vonalak, hogy folytassam stb. Aztán vagy abba hagyom, vagy csak választok valamit, ahogy meglátom, csak túl legyek már rajta.

De okosabb emberek is vitatkoztak már ezeknek a teszteknek a haszontalanságán, mint én/mi.

2011. márc. 6. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csodálkozom, hogy a többség nem érte el a 100-at sem. Szerintem nehéz volt, és nem a kérdések miatt, hanem mert baromi kevés időt adtak rájuk. Volt amelyikre nem használtam ki, de soknál kevés volt az idő, hogy rájöjjek a logikájára is, és még számoljam is ki fejbe, hogy mi jön. És az utóbbi volt többségben. Úgyhogy akinek nem pörög az agya egyből, annak annyi. És ez nem egyenlő azzal, hogy valaki kevésbé intelligens. Nekem ez a teszt 102 lett.

Én még korábban úgy 10 éve töltögettem ilyen teszteket, de papír alapúak voltak, és az egészre volt egy meghatározott idő, amit úgy osztottam be a kérdések között, ahogy akartam. Persze akkor sem volt idő nagyon pepecselni, de a könnybbeknél gyorsan karikáztam, így az ott nyert időt felhasználhattam a nehezebbekre. És azoknál 115-120 között zártam mindig. Ennél meg jóval kevesebb.

Úgyhogy szerintem ezekből az eredményekből nem kell messzemenő következtetéseket levonni.

2011. márc. 7. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyolcból nyolc full kretén.
2011. márc. 7. 08:46
 6/8 anonim ***** válasza:
98as lett az IQ-m, a teszt szerint :D Okosabb vagyok mint a Nagy Alekosz, JEEE -.-"
2011. márc. 7. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Le a kalappal előttük, hogy ilyen pontszámot el tudtak érni. Még itthon is idegesítő volt a kitöltése, rájuk pedig még sokkal nagyobb nyomás nehezedett a körülmények miatt.
2011. márc. 7. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Az enyém 95 lett. Nagy dolog. Cináltam korábban IQ tesztet már, az 124-es lett.

Azért ez a teszt egy nagy kaka volt.

Nekem senki ne mondja hogy attól vagyok inteligens, mert egyes szavaknak tudom a "paraszt" megfelelőjét is.

Ráadásul egy két feladatnál marhára kevés volt az idő, mert volt ahol azért nem ránézésre kell az agyardnak reagálni. Volt ahol meg túl sok volt az idő.

2011. márc. 7. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!