Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Én úgy sajnálom Jerzy-t!...

Én úgy sajnálom Jerzy-t! Miért tünteti úgy fel az Rtl is úgy, mintha ő lenne a legbutább a villában?

Figyelt kérdés
Most a holnapi összefoglalóban is, mikor IQ tesztet íratnak, végig úgy vágták, mintha Jerzy egy bambajószág lenne. Tényleg nem azért, de a villalakók többsége semmivel nem okosabb ennél a fiúnál. Kicsit egyszerű, de jóindulatú, én kedvelem. Szegény, nem elég, hogy árva, egy álszent pics@t hisz élete nőjének, még hülyének is titulálják sokan...Nála sokkal butább emberek vannak a médiában!!! PL. Győzike, Kiszel Tünde... De Gigike is pl: "mi az a kiegyezés?" Tudom, ez nem logikai, hanem lexikai tudás, de könyörgöm 2-3 éve érettségizett, és nemhogy nem tudja mikor volt, azt sem tudja mi az...
2011. márc. 5. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert tényleg buta. És azt sem veszi észre, hogy a [cigány] gigi kibeszéli a hátamögött.
2011. márc. 5. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tényleg ő a legbutább, én is sajnálom a származása miatt és nekem szimpatikus is amúgy, mert tényleg jó szándékúnak tűnik, de a tény az tény szegény elég buta, egy összefüggő mondatot nem tud alkotni.
2011. márc. 5. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert az is? Ok, nem roszindulatú, nekem sincs vele bajom, de attól még elég butácska, és igen, szerintem a jelenlevők között én is azt mondanám, hogy ő a legbutább. Mindenkinek lehet valami negatívat ilyen téren felhozni persze, Pl. Lacinak a prímszám, Anikónak a szuvenír vélemény, Alek se volt képben a tatárjárással, Gigi a kiegyezéssel, és még sorolhatnám. Mindenkinek van gyengébb oldala, de emelett azért nem hülyék. Szandika sem olyan buta, mint ahogy elsőre látszik. Sokkal jobb gondolatai, meglátásai vannak, mint a Jerzynek valaha. Nem tudja jól kifejezni magát, mekeg makog, ezt maguk a villalakók is így gondolják róla, pedig ők nem csak összefoglalókat látnak belőle mint mi, hanem szinte mindent. Lehet, hogy ez azért is van, mert magyar-lengyel, és nehezebben találja a szavakat emiatt. Nem tudom, de tény, hogy butának tűnik.
2011. márc. 5. 22:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

khmm hát szerintem Szandika vagy Béci se okosabb Jerzynél.

Jerzyt nagyon sajnálom, hogy a butaságát ennyire kiemelik, és viccet csinálnak belőle. Ez köcsögség az RTL-től. Számomra ő nagyon szimpatikus fiú, sajnos Gigi rossz hatással van rá kicsit.

2011. márc. 5. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Na majd (talán) holnap kiderül az IQ tesztből, bár ez sem valós. Amúgy én nem őt tartom a legbutábbnak a villában, csak dróton rángatja Gigi, mint valami bábut, meg azért az rtl is rásegít, mert úgy adja le az összefoglalókat, hogy annak tűnjön, meg nem is adnak le fontos dolgokat!
2011. márc. 6. 00:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert Jerzy beta.De nála már csak Szandika a butább.

Tegnapiba mondta Junior hogy ez a Jerzy nem egy IQ bajnok, és még is kilehetett hozni belöle valamit. :DD

2011. márc. 6. 11:05
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell az úgy feltüntetni, mert tényleg rémesen sötét. Nézz rá az arcára, már akkor feltűnik, de amikor megszólal, akkor jön a feketeleves. Egy épkézláb mondatot nem tud kinyögni, ha meg igen, akkor is elcsépelt közhelyeket sorol. A Gigit hoztad fel példának, nagyon helyesen. Ő se sokkal okosabb, de legalább nem annyira naív.
2011. márc. 6. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:
A Gigi egy primitív cigány.Lásd pl.mikor a szex után 3 nappal azon vinnyogott,hogy terhes.
2011. márc. 6. 15:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket!
2011. márc. 6. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
A Jerzy tul naiv, es tenyleg buta is
2011. márc. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!