Ciki, ha nem nézem a "Való Világ" 4-et?
Figyelt kérdés
Okádék egy műsor. Ciki, ha nem nézem.?2011. márc. 3. 20:31
12/21 Thurston válasza:
Okádék egy kérdés. Ciki, ha válaszolok rá? (Ja.)
13/21 anonim válasza:
Hogy te mekkora okádék vagy T.,hogy a saját szavaiddal éljek.Ha nem tetszik a kérdést fröcskölj másutt,habár onnan is elzavarnak!
14/21 Thurston válasza:
:'D
Neharcsázz. További jó vergődést. Élvezd ki ezt a remek kérdést. Kiváló beszélgetési-alap.
(Egyébként buta is vagy, mint a fsz, az okádék szót nem én használtam először.)
15/21 anonim válasza:
"Hogy te mekkora okádék vagy T.,hogy a saját szavaiddal éljek."
Mivel az okadek a kerdezo szavajarasa volt, ezert ez ah ozzaszolas kicsit ongolnak hat. Meg mondjuk a szemelyeskedessel sikerult is a legprimitivebb szintre sullyedni. Gratulalok ezert.
16/21 anonim válasza:
Hát elég humoros.A kérdező egy szimpla igent v nemet várt-gondolom!T.ne okoskodj.A h.lye szót már lecserélted?Ne poénkodj,hanem írd meg,h igen v. nem!Ha meg nem tetszik,amit kérdeznek,ne írj semmit,és ne itt humoroskodj.Olyan b.unkó meg jó pofa vagy,mint a te kis kedvenced.pfff!
17/21 anonim válasza:
Hát, annak ciki, aki a sok okostojás véleményére ad. Viszont én úgy látom, hogy nagyon sok igazán értelmes celeb is megnézi, és ezt sokszor nem is titkolja.
18/21 anonim válasza:
En azt elvezem hogy milyen jol tudtok nevtelenul mocskolodni...Kedves kerdezo:jo lenne a jovoben inteligensebb kerdest feltenni.
19/21 anonim válasza:
Nincs a kérdéssel baj.
Nem ciki,ha nem nézed,azt mutatja,hogy van ízlésed.
A VV-nézőknek meg az ciki,ha valaki nem süllyed az ő IQ-szintjükre.
Lehet lepontozni,pont nem érdekel.
20/21 anonim válasza:
Az itt a baj, hogy azok akik nem nézik a VV-t annyira intelligensnek tartják magukat, pedig drágáim, nem ettől lesztek azok! De más boldogságotok ne is legyen az életben, minthogy egy h*lye műsor miatt, cikizzetek más embereket! Amíg ezen vitatkozunk, és amíg ilyen aprócska dolog miatt néztünk le embereket, nem is értem hogy várjuk hogy más dolgokban elfogadóbbak legyünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!