Ciki, ha nem nézem a "Való Világ" 4-et?
Figyelt kérdés
Okádék egy műsor. Ciki, ha nem nézem.?2011. márc. 3. 20:31
2/21 anonim válasza:
... Pfff... De ha így folytatódik a műsor akkor én már nem fogom nézni /
3/21 anonim válasza:
én csak olyanokat ismerek, akik szerint ciki, aki nézi.
4/21 anonim válasza:
Mindenki azt mondja, hogy ciki nézni. Akkor vajon ki az a rengeteg ember, aki nézi? hmmmm?
5/21 anonim válasza:
Igen, ez nagyon ciki, sajnálom.
6/21 anonim válasza:
Kit érdekel mi ciki meg mi nem? Hát hadd csináljak már otthon azt amit akarok basszus... nehogy már azt is megmondja valaki hogy mit nézhetek a TV-ben és mit nem...-.-"
7/21 anonim válasza:
nem ciki mert én se nézem okádék!!!!!!!!!
8/21 anonim válasza:
Amíg azzal foglalkozol, hogy valami amit csinálsz, szeretsz, nézel, eszel, hallgatsz stb ciki, addig jó nagy szánalom lehetsz.
Igen nagyon ciki, remélem most nem tudsz aludni, holnap elmész a templomba meggyónod, hogy eddig nem nézted a VV-t de megfogadod, hogy ezután nézed, és mindenkire küldesz majd sms-t, és még VV-s pólót is veszel, és abban alszolo ezentúl, hogy szép álmaid legyenek és talán akkor nem teszel fel ilyen hülye kérdést.
9/21 anonim válasza:
Ennyi hulye kerdest,azt hiszem mar nincs fantaziatok..
10/21 anonim válasza:
jaj, ez már megint egy vv ellenes, én intelligensebb vagyok!-emberke.... Olyan unalmasok vagytok!!! Nem nézitek, de a vv-ről írt összes ellenvéleményen csámcsogtok... íme az "értelmiségiek".... ááááááááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!