Ki a kedvencetek a Való Világból?
Alek a kedvencem, ő játsza a legjobban, mert nem görcsöl annyira a nyereményért, nem akar 2 naponta hazamenni, egyszerűen csak élvezi hogy ott van, jól érzi magát. A többiek mind utálják, de ő ezt is zokszó nélkül viseli. Nem egy alpári majom, mint a többiek. Tetszik a humora, bírom az embert és kész.
Remélem megnyeri, bár kicsi esélyt látok rá.
Alek döntős lesz de a köcsög RTL nem vele fogja megnyeretni, ez tuti.
Pedig ő az egyetlen emberi lény odabent a többi szánalmas kaka.
Akit legjobban utálok, az Gigi, Laci és Anikó.
azért viccesek vagytok... itt istenititek az Alekoszt igy meg úgy,hogy milyen egy nagy arc, viszont mások véleményét nem vagytok képesek elfogadni és mivel valaki mást mondott, lepontozzátok.. felhivnám a figyelmet hogy az a zöld jelecske vagy piros jelecske nem azt jelzi h tetszett-e vagy sem, hanem hogy hasznos volt e a kérdésre a válasz. itt az összes válasz hasznos volt. ez is elárul amugy valamit az emberről szerintem...
amúgy nincs kedvencem, aki oda megy az buta ember, leirtam több helyen is már... egyik butább mint a másik, legyen az az alekosz, a jerzy vagy akármelyik...
21:32.
koszonjuk szepen hogy ilyen jol levezetted miert is jo Alekosz.Persze hogy jol erzi bent magat mert neki ez jobb mint a valo elet,szerintem kicsit baj van az elmejevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!