Tetszik Kasza Tibi viselkedese a villaban?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 13:01
2/17 anonim válasza:
nekem igen , sot kifejezetten szimpatikus
3/17 A kérdező kommentje:
Szerintem jo valsztas volt...maradhatott volna meg tovabb is.
2011. márc. 3. 13:24
4/17 anonim válasza:
Mikor mennek ki? Miattuk nem nézem már napok óta.
5/17 anonim válasza:
Az a faszi egy kész paródia,önmaga karikatúrája..Szánalmas és nevetséges,egyáltalán az a pofa meg az a száj,meg a beszéde,és egy ilyen előadóművész..Amit meg most lebohóckodik Kínában,pffff
6/17 Thurston válasza:
Művészként értékelhetetlen, és akkor is röhejes, amikor a művészetéről beszél (nem kicsit veszi magát komolyan), ha ettől el tudnék tekinteni, akkor teljesen szimpi arc lenne.
7/17 anonim válasza:
Nagyon is tetszik és szerintem müvész igenis.
8/17 Thurston válasza:
Művésznek művész, csak értékelhetetlen, mint mondtam.
9/17 A kérdező kommentje:
Thurston,tudjuk nalad Alekosz az igazan jo muvesz akinek hibatlan az enekhangja.
2011. márc. 3. 14:35
10/17 anonim válasza:
Jó vagy kérdező:)ez a T.mindenhez ért!Kasza Tibi nyomába sem ér.Amúgy nagyon szimpi,és igen is értékelhető énekes,dalszöveg író,és fotós!Nagyon jól látja a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!