Egy Évi vs. Szandika párbajban ki nyerne szerintetek? Ki a szimpatikusabb és mért, illetve mért nem?
Remélem Éva megy vissza, mert Szandi kibszottul irritál. Mindig is volt egy olyan gondolatom, hogy egyszer csak fordul egy nagyot. Évát sokkal jobban bírom!
Szerintem Éva nyerne, bár én nagyon szorosra tippelnék!
Éva menne vissza...
Szandika volt a kedvencem de kb 2 hete megváltozott a véleményem nagyot fordult vele minden de Anikóval elvannak arra mennek amerre süt a nap szánalmas....Éva♥♥♥
Szerintem Évi megy vissza,és nagyon fogok örülni. :P
Kiderült,hogy Szandi is kétszínű és olyan,mint az Anikó,napraforgó...
jajjj! hat ne legyetek mar annyira elfogultak. komolyan mondom, else hiszem miket olvasok. miert Szandika a napraforgo? eva szamtalanszor kibeszelte (kibeszelte, ha nem emlekezunk utanna lehet nezni) es Szandikanak ebbol elege lett, jol is tette, en mar reg ott hagytam volna Evat, csak gondolom megsajnalta mert mindig visszasirta magat hozza. Eva a nagy baratno, mikor hogy jart a szaja hogy Oliverrel is mekkora spanok, aztan mikor Beci visszajott mit mondott? "Meg jo hogy az Oliverrel nem voltam olyan joba." Alekkal is azert van, mert igy biztonsagba erzi magat. De ahogy a tegnapi online adasba lattam, Alek se lesz sokaig vele. ez Eva
Amugy a kerdesre valaszolva, Szandika megy vissza:) nem sokkal de o fog :D na puszi
a masik dolog meg, annyira birom, hogy akik regen olyanok voltak hogy OLI ALEK SZANDI EVA es mekkora szajuk volt h Szandika Szandika, pont azok utaltak meg. na ki a "napraforgo".
apropo tanuljatok mar meg valami uj szot is, mert annyira elegem van abbol hogy mondanak egy szot, es azt hasznaljak egyfolytaba. engem ez irrital
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!