Titeket is idegesít, hogy a Neked valóban a srác olyan akar lenni mint Balázs?
Figyelt kérdés
Én megőrülök tőle, annyira sz@r! Balázst imádom!2011. márc. 1. 17:25
2/8 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg számodra az, h olyan akar lenni mint Bazsi? :D
3/8 anonim válasza:
Mindenki ezt hajtogatja, engem pedig nem emlékeztett Balászsra. Sztem tehetséges gyerek!
4/8 anonim válasza:
Nem csak ezert utalom.
Figyeljetek meg hogyan mutogat a papirjaval(lovesem sincs ezt hogy hivjak szaknyelven),hogyan utogeti a kezehez,aztan nezetek meg Balazst.Balazs ezt a szefben is igy csinalta.
5/8 anonim válasza:
én azért utálom őt ,mert nem tud pártatlan maradni
6/8 anonim válasza:
Igen, már én is észrevettem, de szerintem nem rosszindulatból akar olyan lenni, csak mint egy példaképre szeretne hasonlítani, legalábbis én így érzek vele kapcsolatban, amúgy kicsit idegesít engem is.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon tehetszéges.Én birom.Igen hasonlit Balázsra a stilusa de ez miért baj.Végre még egy jo musorvezető.Még jo hogy nem Lilura szeretne hasonlítani.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem azért béna mert érezhető, hogy utánoz és nem "magát adja" a mai divatos szófordulattal élve. :p
2011. márc. 7. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!