Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket is idegesít, hogy a...

Titeket is idegesít, hogy a Neked valóban a srác olyan akar lenni mint Balázs?

Figyelt kérdés
Én megőrülök tőle, annyira sz@r! Balázst imádom!
2011. márc. 1. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
"na jól van"
2011. márc. 1. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg számodra az, h olyan akar lenni mint Bazsi? :D
2011. márc. 1. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenki ezt hajtogatja, engem pedig nem emlékeztett Balászsra. Sztem tehetséges gyerek!
2011. márc. 1. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem csak ezert utalom.

Figyeljetek meg hogyan mutogat a papirjaval(lovesem sincs ezt hogy hivjak szaknyelven),hogyan utogeti a kezehez,aztan nezetek meg Balazst.Balazs ezt a szefben is igy csinalta.

2011. márc. 1. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
én azért utálom őt ,mert nem tud pártatlan maradni
2011. márc. 1. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, már én is észrevettem, de szerintem nem rosszindulatból akar olyan lenni, csak mint egy példaképre szeretne hasonlítani, legalábbis én így érzek vele kapcsolatban, amúgy kicsit idegesít engem is.
2011. márc. 1. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon tehetszéges.Én birom.Igen hasonlit Balázsra a stilusa de ez miért baj.Végre még egy jo musorvezető.Még jo hogy nem Lilura szeretne hasonlítani.
2011. márc. 2. 12:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem azért béna mert érezhető, hogy utánoz és nem "magát adja" a mai divatos szófordulattal élve. :p
2011. márc. 7. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!