Szerintetek is egy izgalmas parbaj volt eddig?
Egyedul Oli es Beci parbajnal nem tudtam ki megy vissza,a tobbinel akar fogadtam volna is.
Milyen izgalmas parbajt tudsz elkepzelni,ahol a felek kb egyforma erosseguek?
Egyetértek, az Oli-Béci párbajon kívül az összes kiszámítható volt, már a kihívás pillanatában.
Én megnéznék Szandika-Éva, vagy Éva-Gigi párbajt, illetve kíváncsi lennék, hogy egy Alek-Béci párbajon milyen százalékkülönbség lenne.
Nyilván most Alekosz és Béci párbaja ütne leginkább. De azt már ténylegn em szabad ennyire középre tenni.
Én azt mondom, hogy most Anikónak kéne párbajoznia. Én személy szerint utálom, de szerintem érdekes helyzetet teremtene a villában, ha rájönnének, hogy mennyi rajongója van. De Giginek és Szandinak is időszerű volna már párbajoznia. Évával. Az izgi lenne. (Gigi ellen szerintem nyerne Éva, SZandikával kapcsolatban viszont tippem sincs.)
Én biztos voltam benne, már napokkal a párbaj előtt, hogy Alekosz nyer. De aztán elterjedt az a hír, hogy Gombi apja millió(ka)t költ majd a szavazatokra. Na amikor ezt meghallottam, akkor kezdtem félni, hogy Gombi nyer. De szerencsére nem.
Azt szeretném, ha legközelebb Szandika, majd Anikó távozna a villából.
Anikó most egyre erősebb én az ő párbaját nézném meg akár Bécivel is, ugyanis kb most egy szinten van a táboruk.
Éva lehetséges párbajai is izgalmasak lehetnek Gigivel vagy Szandival, de remélem mind a kettőt kinthagyja.
Mondjuk most már jó lenne, ha olyanok húznának párbajozni akik még egyáltalán nem voltak.
De persze ilyen nem lesz mert mindenáron Évát és Alekot akarják onnan kipaterolni, de arra nem gondol a sok okos, hogy előbb-utóbb egymást is ki kell tenniük onnan.
Szóval most menjen Anikó és Gigi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!