Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV4 baki a tegnapi párbajon...

VV4 baki a tegnapi párbajon :D Észrevettétek? :D

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 27. 21:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Istenem! Némelyik ember annyira idegesítő, ha nincs semmi a kérdésben amibe bele lehetne kötni, akkor találnak egy válaszolót, akit b.aszogatni lehet. Az első válaszoló nem azt mondta, hogy csak az rtl isteníti nem vetted észre? Egyébként meg igaza van, mert még a műsorvezetők sem titkolják, hogy kit akarnak győztesnek. Kivéve Stohlt.
2011. febr. 27. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Jaaj most aztán jön a mentegetőzés, hogy Alek ezért nyeri meg a VV-t mi?

Ez nem jelent semmit. Egy kép hogy jön a szavazatokhoz? Sehogy.

Alekoszt az RTL-nek sehova nem kell felfelé nyomi, Alekosz anélkül is a legjobb.

2011. febr. 27. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Egyesek meg egy egyszerű technikai baki mögé világméretű konspirációkat látnak.
2011. febr. 27. 21:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Atyám :D Ez már fáj, hogy mennyire bugyuták vagytok :D

Senki nem mondta egy szóval sem, hogy csalás lenne, és a szavazatokat is azok hozták szóba, aki mentegetik az rtl-t, hogy nem ők nyeretik meg Alekosszal. Na de most ez némelyikőtöknek, hogy jön ide, ha egyszer ezt senki nem is említette, csak azt, hogy abban a szutyok vezérlőben Alekoszt nyomják, vagyis ott is ő az Isten. Ez a mondat azért nem azt jelenti, mint amivel most ti támadjátok a másikat :D

Na várjatok leírom úgy, hogy megértsétek ti is :D Az rtl klub vezérlőjében is Alekoszt szeretik :D

Na de ha már szóba hoztad , hogy nincs itt semmi csalás, akkor sem mondanád ezt, ha nem Alekoszról lett volna ott egy kép ugye? :D

Elmagyarázom, hogy ismét értsétek: most sem mondtam, hogy csalás a vv, csak a ti hülyeségeitekkel érvelek:P

2011. febr. 27. 22:05
 15/20 Thurston ***** válasza:
No nem akarok én itt kötekedni, de ez a kép egy kibeb@szott poén, telejsen függetlenül Alekosztól. Tökjó, hogy ennek ellenére mégis bele lehet magyarázni valamit azon kívül, hogy ez egy vicces kép, az ablakok meg instabil fos.
2011. febr. 27. 22:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Igazad van, de most itt nem az magyaráz hülyeséget, aki szerint a vezérlőben ő favorit, mert nyílván ha nem így lenne, akkor nem ez a kép lenne nekik. Most itt azok beszélnek mellé, akik nekiálltak "támadni", hogy persze ez nem csalás, mert amúgy is őt szereti mindenki, ő fog nyerni az rtl segítsége nélkül. Hát könyörgöm, rajtuk kívül senki fel sem hozta, hogy itt bármi csalás lenne.
2011. febr. 27. 22:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Dehogy nem. Rögtön a kérdező első kommenjte: El lehet könyvelni hogy Alek nyer. Utalás a csalásra.
2011. febr. 27. 22:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Aha látom én is, de én a kommentelőkről írtam, nem a kérdezőről.VAgyis az1. kommentelőt védtem:D Szerintem el sem olvastam, mert nem emlékeztem , hogy a kérdező is írt valamit, na mindegy :D

De, ha tegyük fel Béci képe lett volna ott ,akkor a sok Alekos nyomatná a bundát, mint azután az ökörség után, amit valaki ki tett a facebook-jára. Az is itt ment napokig, hogy Béci fog nyerni, de hát az a hülyeség is megdőlt, mert ott azt írták, hogy Balázs nem vezeti többet

a műsort. Miután az esti összefoglalókban volt, akkor már szűkitették arra, hogy azokat még vállalja, de párbajt nem vezet többet a csalások miatt. Erre tessék, tegnap is ő volt.

2011. febr. 27. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát ez fantasztikus! Most aztán vége mindennek... -.-
2011. febr. 27. 22:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm 71%os,h. megvédtél :)

Látod,pár ember nem bírja elfogadni,hogy valaki egyszerűen nem az Alekoszt isteníti.Én nem bírom őt,és akkor se fogom róla másként vélekedni,ha kiselőadást tart nekem róla valaki.Egyszerűen engem taszít a stílusa,ahogy nyomul,okoskodik.Évát még ettől is jobban rühellem ,mert életemben nem láttam még ekkora hisztigép,irigy embert.És ezzel nem azt mondom,h. mindig egyetértek a másik csapattal.Én elfogadom ,h. másnak más a nézete,de akkor fogadják már el azt is ha valaki nem szereti Alekoszt,és nem kell rögtön valakinek nekiugorni csak azért mert fel mer szólalni ellene.Úgyis ő nyeri meg,szval ...

2011. febr. 28. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!