VV4-ben most ki-kivel van?
Figyelt kérdés
Az összefoglalókat már vagy 3 hete nem néztem, csak a neten pár videót, ami érdekelt. De most igazából ki-kivel van? Pl. Ki van alekosszal és ki van gomival?2011. febr. 26. 13:53
11/15 anonim válasza:
tetris!
jól tudod, kivéve azt az egyet, hogy jelenleg biztonsági őrként dolgozik.
Két éve nincs érvényes Szem. és vagyonőri Kamarai tagsága, ezért csak feketén dolgozhat (ha dolgozik a szakmában!)
Zenészi múljáról csak annyit, sem az OSZK-nál, sem az ORI-nál, nincs zenészként bejelentve, zenész vizsgája, de még működési engedélye sincs!
(ez egy véleményezés, hivatalból elindított vizsgálat végeredménye, zenész szakszervezet,és a Magánnyomozói, Személy és vagyonőri Kamara hitelesítésével!)
12/15 anonim válasza:
hülyeséget írt a 14:05-ös
4 szintes házuk van ahol neki teljesen külön bejáratú része van konyhával fürdővel mindennel
jó hogy nem vesz másikat
13/15 anonim válasza:
Hát hogyne!4szintes,hi-hi!Akkor kövesd a példáját,magyarázd ki.Ne aggódj kérdező,engem is leoltanak,mert nem szeretem ezt az embert.Gond 1 szál se,sokan vagyunk,akik rühellik.Tetris,te mindíg jókat írsz!Erre kéne büszkének lenni,nem arra,h milyen nagyokat beszél(Koltaitól idézgetés-az megy)ha otthon ülnék napi 20órát,és lesném a filmeket,nekem is menne!
14/15 anonim válasza:
ehhez mit szól? "Tisztelt" RTL Club!!
médiára szakosodott, személyiség védő jogászok vizsgálják az esetet!
15/15 A kérdező kommentje:
22:06 mi ebben a pláne? elírták és?
2011. febr. 26. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!