Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Gigi legújabb jókislány...

VV Gigi legújabb jókislány képei. (? )

Figyelt kérdés

[link]

Ha minden lány ennyire lenne jókislány az érdekes lenne.

2011. febr. 22. 00:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Látod,azért kértem elnézést,mert én láttam,h indulatosan válaszoltam neked!Azt nem olvastad?Mindenesetre,ha neked jó ez a stílus,hát legyen!Azt hiszem olyanokat tesz el,h f.kefe,tusfürdő,stb.Pedig megkérték többen,h fejezze be.Remélem tisztáztam a félreértést(a bocsánat kérésemre gondolok).
2011. febr. 23. 15:27
 32/35 anonim ***** válasza:

Ezek nem is durva képek, ettől még lehetne rendes lány. De nem az. Nem emiatt érzem azt, hogy képmutató. A legeleje óta nem látom őszintének, a Jerzyvel való kapcsolata is egy vicc. Ő is mondta, hogy példát szeretne mutatni. Pedig nem azt kéne, hanem saját magát. Lehet többen kedvelnék, mint egy szerepet.

Kedves 64%! Mi nem volt világos abban, hogy ezt a kérdést Gigivel kapcsolatosan tették fel? Akkor mért pocskondiázod itt Évát? Mert a kérdező felhozta példának a betegséget? És Neked az egyenlő volt az Évával, és ellenállhatatlan vágyat éreztél, hogy lejárasd? A gond csak az, hogy erre a véleményre senki nem volt kíváncsi, mert mégegyszer mondom, hogy itt Gigi van a középpontban. Róla bezzeg egy büdös szót nem tudtál mondani, se pozitív, se negatív értelemben, akkor minek írtál ide egyáltalán? És ne a másikra sértődj meg, amiért szólni mer, hogy rossz helyre körmölsz. A kérdésre kéne válaszolni, nem egy kijelentésre, amiről csak feltételzhető, hogy kire gondolt.

2011. febr. 23. 16:15
 33/35 anonim ***** válasza:
Most tényleg ez a legfontosabb,h írtam a kérdező írására?mert ez történt!Ha tudni akarod őket sem kedvelem igazán,pont avégett amit te is írtál!Nem a kérdésen kéne már morogni.Látom,neked az okoz örömöt,h ezen lovagolsz!Egyébként meg én is mondhatnám,h minek írsz az enyémre!Leld örömöd ebben!
2011. febr. 23. 17:30
 34/35 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy úgy reagáltál rá, ahogy tetted. Nem összehasonlításképp, hogy legalább Gigihez is köze legyen, ha már egyszer ő a lényeg, hanem csak lehordtad Évát, aztán annyi. És milyen jogon szólsz le mást, hogy nem hagyja abba, mikor te is ugyanazt csinálod? Zudod, ketőn áll a vásár!
2011. febr. 23. 17:45
 35/35 anonim ***** válasza:
Tudod én azokután írtam úgy,amikor a másik folyamatosan bántókat írt.Elnézést kértem.Én legalább tudok!Ha gondolod,írj még ezzel kapcsolatban,de ez már értelmetlen.Félreértjük csak 1mást:)
2011. febr. 23. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!