Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Gigi legújabb jókislány...

VV Gigi legújabb jókislány képei. (? )

Figyelt kérdés

[link]

Ha minden lány ennyire lenne jókislány az érdekes lenne.

2011. febr. 22. 00:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy a pánikbetegség miatt iszik többet. Azért mert szeret inni még nem kéne alkoholistának nevezni. És azért mert elcsent piákat, attól sem kleptomániás. Egyébként, ha nem tudnád, az alkoholizmus, ill. a kleptománia is betegség, de Évára nem mondható. Tudod mit jelentenek igazából? Nézz utána. Nem védem Évát,látom én is, hogy milyen, mert az biztos, hogy a stílusán lenne mit javítani, de nem kéne elhordani mindennek.
2011. febr. 22. 15:14
 12/35 anonim ***** válasza:
De azt sem értem, mért kevered bele a vitába Évát?
2011. febr. 22. 15:34
 13/35 anonim ***** válasza:
Azért,mert a kérdező jött a betegséggel.Nem a pia összeöntés miatt kleptós,hanem mert mindenki cuccát elcseni.A multkor még kaját sem kért,csak piát.Ez már kezdődő alkoholizmus.A pánikbetegségre meg ne fogjuk már a mértéktelen piálást.Pont ezek miatt a betegségek miatt jobb lenne neki kinnt.Ez csak rosszabb lesz.
2011. febr. 22. 16:03
 14/35 anonim ***** válasza:
54%

64%!

Hogy lehetsz ilyen h*lye?

Mi köze Évának Gigihez?

Ki mondta, hogy itt bárki is Éva-fan? Ja, senki, csak most le akarod járatni őt? Kinek jó az?

Ja, a nagy tapasztalattal jössz, közben meg egy Adolf Hitler-konferencián is Sztálin bűneiről beszélsz. Ki is fütyülnek azok, akik gondolkodnak.

Szóval miért kell felhozni Évát, ha nem róla beszélünk, ráadásul nem is vagy tisztában a fogalmakkal. Pánikbetegség az betegség, alkoholizmus betegség, a kleptománia betegség. A k*rválkodás meg nem. Ja, hogy ő nem volt k*rva?

szopnek.hu

Az a Neked Való, Gigike. Nem ért semmihez, most, hogy Béciről kiderült, hogy tényleg erős, rögtön nincs szüksége Jerzyre, mert ő akkor erős nélküle is.

Egy 0 a Gigi, és a legviccesebb, hogy a Béci mondja, hogy ne mutasson meg mindent magából. Már mindenki tudja, hogy egy kis fetisiszta szado-mazo rib@nc, akit k*rni kell éjjel-nappal, különben otthagy. Erre való, ennyit is ér.

Ahogy kalimpált a szemeivel a múltkor a titokszobában, az is röhejes volt, nem bírt egy mp-re sem koncentrálni. Egy hülye k*rva szerintem. Szandika is egy r*banc, de ő NEM AKARTA SOHA SE TAGADNI. Ő FELVÁLLALTA. Ergo Szandika nem próbál úgy terelni, mint Gigi, és ezért már többre becsülöm, mint Gigit, hogy nem hazudik bele a pofámba. Szandikában pozitívan csalódtam, Gigiben egyre negatívabban.

2011. febr. 22. 17:36
 15/35 anonim ***** válasza:
Itt is itt vagy kabd be a f..at?Te ekkora nagy arc vagy?A kérdező írta a betegséges dolgot.Erre én meg Évát.Megincsak nem tudsz olvasni.Leírtam,h ez mind betegség,ezért jobb neki kinnt.Jó lenne,ha modorálnád magad!Éva magát mocskolja,épp úgy mint te(nem csak itt)!Te egy önbizalom hiányos egyén vagy,aki ezekkel a beszólásaival,akar keménykedni,ez nyújt neked élvezetet.Azt hiszed,ha politizálsz okos vagy?!Akkor is csak az az otthonülő lúzer vagy.Szexhiányban szenvedsz,ez látszik az indulatodon!!!Írj nyugodtan,legalább lesz kin röhögnünk!
2011. febr. 22. 20:07
 16/35 anonim ***** válasza:
Jó, felvetette a betegség dolgot, de ez a kérdés akkor is Gigiről szól, nem Éváról. Máskor próbáld meg ott rágalmazni Évát, ahol az a kérdés.
2011. febr. 22. 21:57
 17/35 anonim ***** válasza:
33%
Ez nem rágalmazás.Még1x leírom:a kérdező hozta fel a betegség dolgot.Úgyhogy beégtél.Le lehet pontozni,nem érdekel.Amúgy meg nehogy már csak Gigiről lehessen negatív dolgokat írni!Olyan poénosak vagytok,h én hoztam fel ezt a dolgot.Nézd meg,mit írt a kérdező az utolsó mondatáról.A h.lye is tudja,h Éváról volt szó!Erre reagáltam.
2011. febr. 22. 22:35
 18/35 anonim ***** válasza:
Fejezd már ezt be! Nem arról van szó, hogy csak a Gigiről lehet rosszat írni, nem akarom magam ismételni, de úgy látszik muszáj, mert nem tudod felfogni, hogy ennél a kérdés KONKRÉTAN GIGI a téma! Nyílván akkor nem az Éváról, Alekoszról, vagy bárkiről fogunk itt beszélni. A kérdező valószínű tényleg Évára utalt a kommentjében, de ez akkor sem ok arra, hogy kitérj rá ilyen részletsségre. Ha ennyire a bögyödbe van Éva, keress olyan kérdést, ahol őt beszélik ki. És igenis rágalmazás, én is, és más is megírta mr, hogy miért. Azért egy-egy cselekedet miatt ráaggatni olyan szavakat, hogy alkoholista meg kleptomániás igenis rágalmazás, és a fogalmak ismeretének teljes hiánya!
2011. febr. 23. 09:16
 19/35 anonim ***** válasza:
Nehogy már te mond meg,h hova írjak.A kérdezőnek reagáltam,talán nem kéne beleszólnod.Én annak látom,te meg nem!Nyugodj bele,ez van.Érdekes,aki pozitívan keverik bele,az nem baj.Nem egy cselekedetből itélek!Én így látod,te meg nem.
2011. febr. 23. 10:05
 20/35 anonim ***** válasza:

Neked nem kellett volna megszólalnod, ha csak ilyen butaságokat tudsz összehordani. És te tényekként használtad azokat a szavakat, és ráadásul azok is betegségek! (Mert ugye a betegség szón volt a hangsúly.)Látom erre sem sikerült még mostanáig sem rájönnöd.

Attól, hogy lopós, és elvett 1-2 dolgot, még nem kleptomániás. Az egészen más dolog. Na akkor tanuljunk egy kicsit.

Betegség leírása:

A kóros szokások és impulzuskontroll zavarok közé tartozó kleptománia esetében az egyén ellenállhatatlan késztetést érez olyan tárgyak ellopására, amelyekre nincs szüksége és anyagi hasznot sem jelentenek.

Éva esetében pedig abszolút nem erről van szó. Az alkoholizmus már helytállóbb, csak így legalább a fél bagázst is lehetne annak nevezni.

2011. febr. 23. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!