Csak engem idegesít, hogy lilu minden egyes reklámblokkot úgy vezet fel, hogy "most tartunk egy rövidke kis szünetet"?
Figyelt kérdés
Rászólhatnának, hogy kicsit bővítse a szókincsét :D2011. febr. 21. 19:48
1/8 anonim 

válasza:

És a Balázs külömebb??
Ő azt mondja, hogy tartunk egy pici szűnetet.
Valahogy be kell vezetni, nem?
2/8 anonim 

válasza:

engem az idegesít hogy a fél adás elmegy azzal hogy felkonferálják a videókat meg elmondják a nyereményeket
3/8 A kérdező kommentje:
Valahogy igen, de minden adásba ugyanúgy?
2011. febr. 21. 20:44
5/8 anonim 

válasza:

Azt hittem csak engem idegesít:)Amugy meg az egész nőszemély (Lilu)idegesít.
6/8 anonim 

válasza:

Én bírom Lilut. Mondjuk látszik rajta, hogy már anyuka..valahogy már nem olyan, mint régen(ezt nem rosszból)
Engem is azok a "röpke" szünetek zavarnak, amik elég hosszúak. És mintha több lenne belőle, mint az elején?!?!
Pluszba tényleg sok idő a nyeremény elmondása, a szavazás, a videók felkonfja, de hát ez van sajnos..
Ha ezek nem lennének, kb 25 perces lenne az egész.
7/8 anonim 

válasza:

Tegnap is ezt mondta. krva idegesítő
8/8 anonim 

válasza:

Balázs meg azt mondja hogy tartunk egy pici szűnetet,megígérem nem lesz hosszú.
aztán 10perces reklám következik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!