Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Gombi kit visz...

Szerintetek Gombi kit visz párbajra? Azt a pofátlan, agyalágyult Évát?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
A jelek inkább Alekra utalnak.
2011. febr. 21. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát direkt azért került rá az a sok jel, hogy Alekoszt hívja ki, vagyis a szerintük legerősebbet. Így megtudhatja, hogy van-e még esélye a fődíjért vagy sem. Logikus, bár inkább a Jerzsyt kellene kihívnia.
2011. febr. 21. 09:14
 3/8 anonim válasza:
Szerintem bevállal egy Alekosz elleni párbajt... Pedig Jerzit (nemtom leírni..) vihetné... Egyrészt kíváncsi lennék, mi lenne Gigivel, másrészt elhúzhatna már, mert hirtelen túl nagy arca lett...
2011. febr. 21. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Alekot nem hinném.Évát kéne neki.Remélem kinnt hadja.
2011. febr. 21. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Hiába titulálod Évát pofátlannak és agyalágyultnak. Először is nagyon tévedsz, Éva nem agyalágyult, nagyon is jól tudja mit hogyan mikor.

Amúgy meg ha ki is vinné Évát, csak Évának tenne jót vele, mert visszajönne, aztán védett lenne. Mert Évát egy Gombi nem fogja kinthagyni.

Gombi az agyalágyult, mert nem veszi észre hogy a "barátainak" mennyire kapóra jött, hogy ő ki akar menni.

2011. febr. 21. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
14:18-as. Nagyon igazad van! Jól jött ez a Béciék bandájának, mert így nem kell félniük hogy közülük megy valaki párbajozni! Szerintem Alekoszt viszi Gombi, és ki is esik!
2011. febr. 21. 21:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem Évát kell kivinni és ott is hagyni. Lenne is esélye Gombinak vele szembe,mert Éva nem társaságba való lény,nem tud viselkedni. Köpköd és neveletlenül viselkedik. Én nagyon szurkolok ,h ő essen ki, mert egy idétlen buta liba.
2011. febr. 22. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Gombi való? Úgy viselkedik mint egy nő, napokig nem lehetett látni. Ha meg Évát viszi ki és nem Alekoszt akkor egy aljadék, mert elvileg azért rakatta magára a jelet, hogy Alekot kivigye.
2011. febr. 22. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!