Béciék Gombit jelölték, holott tudják, hogy szegénynek Alekosz ellen semmi esélye! Simán kiküldik a barátjukat?
Amikor Béci-Oli párbaj volt, ott azért volt esély ide is-oda is.
Oké, hogy Gombi kérte, meg jönnek ezzel a dumával, hogy neki kint is jó lesz, de ez csak egy ürügy volt, hogy rádobálják a jelet, és Gombi tuti nem közülük fog választani. A kövi kiválasztásig nyugodtak lehetnek.
Figyu már!
Bocsi nem feltétlenül a kérdésedre válaszolok, de akkor mivan, ha Gombi Jerzy-t hívja ki? Most ötlött fel bennem a gondolat, hogy lehet él az elfolytott revansával....
Nem értem nagyon Gombit, érdekes személyiség.
Gombi jobban tenné, ha Jerzy-t hívná ki..egyrészt ellene talán lenne esélye..másrészt, nem csinálna segget a szájából, hisz hónapok óta a Jerzyre teszi a jelet..mondván, meg kell méretniük magukat...
Alekosz ellen nincs esélye...
Hát nem tudom...Lehet azt gondoljuk nincs esélye, de a bekerülésnél is valami hiperszupergazdag rokona nyomta rá az sms-t. Lehet most is befektetnek neki egy rakat pénzt, és vissza fog menni...
De remélem nem így lesz. A Ráczoknak akkor fogódna be a szája, ha Alek menne vissza :D
Meg tényleg mindig azt mondta Gombi, hogy Jerzyvel akar revansot. Hiába vannak jóban, néhány szavazással ezelőtt is azt mondta, hogy bár jó a kapcsolatuk, mégis szeretné vele megmérettetni magát. De nem fogja.
Eleinte egyébként Évát is mondta, hogy mennyire utálja, meg hogy mindig rá fogja tenni. Ehhez képest kb soha sem tette rá. Csak jártatja a száját.
Gigi mondta még a múlt héten hogy csak akkor fogja a jelet Gombira rakni ha nem Erzsit viszi ki
De ha Gombi kiesik ez nekik nem nagy érvágás
én azt várnám már hogy Gigi Béci Laci hármasból essen ki valaki
Na akkor már vissza vennének az arcukból.
segget így is úgyis csinál a szájából hiszen már mondta h alekot viszi, előtte meg jerzyt, de változnak azért a dolgok
lehet h alekot azért meri kivinni mert biztosan tudja h a családja által bent marad és a legnagyobb rivális legyőzése után majd ő lesz a tribónus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!