Van még valaki, aki azt hiszi, hogy a való világ 4 nem átverés? Bővebben lent.
ezt olvastam ma a hoxa fórumon. néhány perccel később a kommentet máris moderálták.
34531. kisbögre 2011-02-18 21:12
2007 decembere óta dolgozom az RTL Klub-nál, hogy milyen pozícióban azt nem
mondom meg, amit leírok azok bennfentes információk és mindenki maga döntse
el valóságtartalmát, leszögezem nem vagyok Olivér fan.
Már a vállogatáson a bevállasztás előtt el volt rendezve, hogy a Rácz testvérek
bekerüljenek a villába mivel van két nagyon jó ismerősük a stábban. A
saját fülem-
-mel hallottam, hogy mondták: te ugye akkor elrendezted a gépet, nehogy kibassz
velem a Gigiéknek be kell jutni, mindenáron, érted? Egyébként a legtöbb nézői
szavazatot a Fazekas testvérek kapták Gábor és István, de az sms-ek nem mérvadó-
ak, ahogy a többi beszavazón sem volt az. Alekoszt már pl. korábban fölfedezték
és nagy húzás volt az ő bejuttatása, hetekkel a beszavazó-show előtt hívták föl, hogy bent van és még ekkor adtak neki 100 eFt-ot normális ruhákra mert még
arra se
lett volna pénze. Mikor az Olivér a hintában kijelentette, hogy Bécit akarja kivinni
a stáb majd elájult mert tudták, hogy bármelyik is esik ki drasztikusan fog csökken-
-ni a nézettség. Rögtön volt egy értekezlet és ott eldöntötték, hogy kiejtik az Olivért
( lsd. : büntetés, az agydoki tanácsára lett ez a fajta bünti mert tudta, hogy ezzel
na-
gyon ki fog készülni, majd az utolsó este Enikő üzenete), másrészt meg úgy kell össze-
vágni az összefoglalókat, hogy megutálják a nézők Olivért. Ekkor döntötték el azt is,
hogy májusban Rácz Béla lesz a vv 4 győztese és innentől olyan feladatokat fognak
kapni amik előnyösek lesznek a Rácz testvéreknek. Ebben a lejárató
kampányban
Balázs nem akart részt venni ( nem is vett, a kihíváson vezetett utoljára műsort ami-
kor közölte Olivérrel, hogy bünti lesz ), a Bucit meg sem kérdezték, Lilu pedig egy
kis plusz juttatásért vállalta (a párbajon meg is dolgozott a pénzéért, le nem szállt
volna az Anikó témáról). A játékosokat egyébként szerződés köti az RTL klub- hoz,
amit ha megszegnek súlyos anyagi vonzattal jár pl. : Gina esetében, amikor elősször
hangoztatta, hogy ki akar menni a riportba hívták és közölték vele, hogy ok. 3 milla
lesz. Majd mikor a csatorna számára terhessé vállt ezt a szerződést módosították.
Mint ahogy arról sem beszélhetnek, hogy a való világ előre megírt forgatókönyv
szerint zajlik, minden egyes móka, konfliktus és kiborulás mesterségesen generált
és a lakók titkos küldetésekben teljesítik azt. Minden egyes párbaj előtt a
játékosok pon-
tosan tudják ki fog visszajönni, ők tulajdonképpen amatőr színésznek szerződtek a
csatornához.
Úgy hogy ha valaki manipulált az nem a játékos, vagy játékosok hanem az Rtl klub
( azon belül is két ember).
Ehhez az íráshoz én soha nem fogom a nevemet adni, rajtam kívül még 120 ember
dolgozik csak a vv 4- en, célom ezt az infót a lehető legóvatosabb módon ki-
szivárogtatni, hogy miért? Megvan rá az okom! Mindazonáltal senki ne legyen
naív, egy ekkora költségvetésből készülő műsor sorsát nem Rozi néni fogja
eldönteni a kapa mellől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!