Van még valaki, aki azt hiszi, hogy a való világ 4 nem átverés? Bővebben lent.
ezt olvastam ma a hoxa fórumon. néhány perccel később a kommentet máris moderálták.
34531. kisbögre 2011-02-18 21:12
2007 decembere óta dolgozom az RTL Klub-nál, hogy milyen pozícióban azt nem
mondom meg, amit leírok azok bennfentes információk és mindenki maga döntse
el valóságtartalmát, leszögezem nem vagyok Olivér fan.
Már a vállogatáson a bevállasztás előtt el volt rendezve, hogy a Rácz testvérek
bekerüljenek a villába mivel van két nagyon jó ismerősük a stábban. A
saját fülem-
-mel hallottam, hogy mondták: te ugye akkor elrendezted a gépet, nehogy kibassz
velem a Gigiéknek be kell jutni, mindenáron, érted? Egyébként a legtöbb nézői
szavazatot a Fazekas testvérek kapták Gábor és István, de az sms-ek nem mérvadó-
ak, ahogy a többi beszavazón sem volt az. Alekoszt már pl. korábban fölfedezték
és nagy húzás volt az ő bejuttatása, hetekkel a beszavazó-show előtt hívták föl, hogy bent van és még ekkor adtak neki 100 eFt-ot normális ruhákra mert még
arra se
lett volna pénze. Mikor az Olivér a hintában kijelentette, hogy Bécit akarja kivinni
a stáb majd elájult mert tudták, hogy bármelyik is esik ki drasztikusan fog csökken-
-ni a nézettség. Rögtön volt egy értekezlet és ott eldöntötték, hogy kiejtik az Olivért
( lsd. : büntetés, az agydoki tanácsára lett ez a fajta bünti mert tudta, hogy ezzel
na-
gyon ki fog készülni, majd az utolsó este Enikő üzenete), másrészt meg úgy kell össze-
vágni az összefoglalókat, hogy megutálják a nézők Olivért. Ekkor döntötték el azt is,
hogy májusban Rácz Béla lesz a vv 4 győztese és innentől olyan feladatokat fognak
kapni amik előnyösek lesznek a Rácz testvéreknek. Ebben a lejárató
kampányban
Balázs nem akart részt venni ( nem is vett, a kihíváson vezetett utoljára műsort ami-
kor közölte Olivérrel, hogy bünti lesz ), a Bucit meg sem kérdezték, Lilu pedig egy
kis plusz juttatásért vállalta (a párbajon meg is dolgozott a pénzéért, le nem szállt
volna az Anikó témáról). A játékosokat egyébként szerződés köti az RTL klub- hoz,
amit ha megszegnek súlyos anyagi vonzattal jár pl. : Gina esetében, amikor elősször
hangoztatta, hogy ki akar menni a riportba hívták és közölték vele, hogy ok. 3 milla
lesz. Majd mikor a csatorna számára terhessé vállt ezt a szerződést módosították.
Mint ahogy arról sem beszélhetnek, hogy a való világ előre megírt forgatókönyv
szerint zajlik, minden egyes móka, konfliktus és kiborulás mesterségesen generált
és a lakók titkos küldetésekben teljesítik azt. Minden egyes párbaj előtt a
játékosok pon-
tosan tudják ki fog visszajönni, ők tulajdonképpen amatőr színésznek szerződtek a
csatornához.
Úgy hogy ha valaki manipulált az nem a játékos, vagy játékosok hanem az Rtl klub
( azon belül is két ember).
Ehhez az íráshoz én soha nem fogom a nevemet adni, rajtam kívül még 120 ember
dolgozik csak a vv 4- en, célom ezt az infót a lehető legóvatosabb módon ki-
szivárogtatni, hogy miért? Megvan rá az okom! Mindazonáltal senki ne legyen
naív, egy ekkora költségvetésből készülő műsor sorsát nem Rozi néni fogja
eldönteni a kapa mellől!
Azt sem vágják be, hogy a fiúkhoz-lányokhoz minden hónapban mennek be fodrászok. Kb 2 hete volt az, hogy a fiúk haja le lett vágva, meg belőve minden csajnak. Sőt, azt is kinézem, hogy minden hónapban kihozzák őket...
Az onlineról meg annyit, hogy mikor elszólják magukat valami miatt, akkor hopp, hirtelen "az adás szünetel" . Már többször is volt ilyen...
utolsó ha akkora kamu akkor írd le azt a pár dolgot meg a nevet aki mondta
mert érdekes h senki nem vállalja fel ha vmi ilyet ír ki, talán azért mert nem is igaz
ha annyira kamunak tartják egyesek akkor ne nézzék aztán kész
úgyse tudnak értelmes hihető dolgot mondani mert ők is csak annyit látnak belőle mint mások
a kajájukat meg akkor viszik be amikor mindenki alszik, ugyanis a kamerák által tudják követni őket h mikor hol vannak
a hajukról meg nem tudok nyilatkozni mert nekem nem tűnt fel h fodrász menne hozzájuk, de lehet hiszen a szandikának ott a fogorvos viszont ebben sincs semmi kivetnivaló
mert csak orvoshoz viszik ahova kell is vinni, v ha mondjuk a lacit se vitték volna kórházba, hanem hagyták volna, akkor már nem lenne megrendezett?
ha meg a fodrászos igaz akkor meg mindek vágnák bele h vágják a hajukat
senkit se érdekel
Kiváncsi vagyok akkor mit mond ez a csákó hogyha nem is Béci nyeri meg
Egyébként meg miért kell mindig ezt csinálni hogy jajj ez igy bunda meg ugy.Mikor az Oli Béci párbaj volt akkor is mindig hogyha Oli nyeri bunda és így hogy Oli esett ki meg Bécinek bundazták mennyetek már.
Amugy meg Balázs vezete a musor miota Oli kiesett hoppá
Érdekes,hogy mennyien melóznak a Retek Klubnál,és mennyien írnak ide közülük :)
Egyébként simán el tudom képzelni,hogy megrendezett kamu az egész,a mocskos Retek Klubtól minden kitelik,az agykárosultak meg simán beszopnak mindent.
Egyébként a 3 millát elhiszem.
Van egy ismerősöm,a Maúúnika észosztó showba hívták,nem mondták meg neki persze,hogy ki.
Egy olyan személy volt(csak akkor tudta meg,mikor belépett a stúdióba az adásban),aki pont tönkretette a srác családi életét.
A haverom mondta,hogy ezt nem engedi adásba,mire közölték,hogy oké,akkor 3 milla kártérítésre jogosult a Retek Klub.Persze ezt nem tudta volna kifizetni,így lement az adás.
Egy időben,mikor munkát kereső hirdetést adtam fel,rendszeresen hívtak a Retek Klubtól,hogy van-e családi problémám,amivel szerepelnék a műsorukban.
Hívtak még húsvét hétfőn is.Végül közöltem velük,még egy hívás,és fel lesznek jelentve zaklatásért,azóta kussolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!