Gombi vagy Alekosz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Gombi valószinűleg Alekoszt hívja ki legalábbis ezt hangoztatta.
Én eggyértelműen ALEKOSZT-t várom vissza, és remélem ő is megy vissza!!
(mondjuk kicsit félek attól hogy azért ne felejtsük ell gombi csalással került be... vagyis 1 telefonról küldtek több száz sms-t. Miért ne fordulna elő ez még1x és mi lenne ekkor?
"Szerintem most már figyelni fognak az sms-ekre. Egy beszavazón elment, mert berakták Jerzyt is de hogy valaki azért essen ki mert a másik azért nyert mert 1-2 ember több 100 sms-t küldött rá, azt nem fogják engedni."
Nagyon remélem hogy így lesz. Ha Alekosz kiesne a nézettségük 75 %-át biztos elvesztenék.
Emberek felfogása érdekes:D
GOmbinak esélye Éva és Anikó ellen?! hahaha..
Anikónak most nyerne kapásból:
Gombi
Jerzy
Gigi
Laci
Éva
Szandi ellen kapásból:D
Emberek! A Gombinak senki ellen sincs esélye!!!! Ő a legvisszahúzódóbb, a legcsendesebb, a legszürkébb a villában. Talán a családja elküld érte párszáz szavazatot, de szerintem többet nem fog kapni.
Az jutott eszembe, hogy a szavazást nem lehet valahogy a számítógépes hálózat útján befolyásolni valami hekkernek?
Mert nekem már az is nagyon gyanús volt, hogy a múltkor az Olivér ilyen keveset kapott. Nincs itt manipulálva a szavazás?
Bécike elkezdte kirakni a haverjait...
Egyébként Alekosz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!