Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én látom h a Béci nem...

Csak én látom h a Béci nem csak nagyképűbb lett, de még aljas, szemétkedő is? És h az idióta Jerzy azért ilyen nagyszájú mert már a "családban" érzi magát?

Figyelt kérdés

Olyan szinten nagyra tartja magát bent, ami már nem nagyképűség, nem pedig céltudatosság.

Bárkit bármikor megaláz, beszól olyanokat mintha isten volna, átgázol mások érzésein, és mind eszt emelt fővel teszi.

Milyen már h az Aleknak azt mondja ha kifújná az orrát 10 kilóval vékonyabb lenne?

Vagy h az Anit agyba főbe cseszegeti azzal h ő meg az Oli össze szűrték a levet, meg h színésznő, amikor ő a mocskos szájú ( pl klipjében), rendőrök elől menekülő tolvaj, a nem éppen példát mutató tesójával, aki állítólag ezt teszi közben meg úgy rázza a seggét h majdhogynem szétesik, meg nem a legszebb dolgok kerültek napvilágra róla.

És ha már olyat szól a Béci h kint mit fogsz megmutatni magadból, akkor jól tudjuk h mihez fog kezdeni magával a kedves Gigi, aki leszólta mellesleg a zsuzsit a képei miatt.

És hozzátenném h én még szerettem is őket.

2011. febr. 18. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Ez így van. Érdekes, amíg ott volt az Olivér is, akkor őt ugyan miért nem tudta ba.sztatni?
2011. febr. 18. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Olivér igazi ellenfél volt neki ezért nem mert beszólni és a vére is hajtja! Szép kis testvérek ezek.. szerintem a szüleik is szégyenkeznek a múltjuk miatt!:/
2011. febr. 18. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
nem csak te látod így... hanem az összes idióta Olivér fan :D
2011. febr. 18. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Én Bécinek szurkoltam a párbajon, de most Alekosznak abszolút igaza van szerintem! :) Iszonyatosan nagy arca lett Bécinek és Jerzynek is, hirtelen mindkettőnek baromi nagy szája lett. Eddig miért nem volt?
2011. febr. 18. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:

basszus h volt képes a béci azt mondani h sokkal szerényebb lett mint ahogy az alek mondta?

ez most magát akarja átverni?

ha mi 1órás összefoglalóban azt látjuk h tisztára nagynak érzi magát a párbaj óta, akkor milyen lehet egész nap?

2011. febr. 18. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Először is egy kérdés!! Gigi tényleg leszólta Zsuszit a képei miatt???? Ezt nem is hallottam!! Micsoda kétszínű a csaj. Mert neki aztán jobb képei keringenek a neten mi? Zsuzsi képei legalább ízlésesek.

Amúgy teljesen igazad van. A nagyképűség még hagyján, de ez az aljas, kő keményen köcsög magatartás rettenetes, hiáb apislog hogy én nagyképű? mert nagyon gusztustalan.

Én is bírtam de nagyon megutáltam.

2011. febr. 18. 21:50
 7/8 A kérdező kommentje:

igen leszólta

[link]

2011. febr. 19. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Béci mindig is nagyképű,és bunkó volt,csak most mutatta meg igazán magát!
2011. ápr. 14. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!