Alekosz a mai adás végén megnyerte a Való világot. Vélemény? :D
Figyelt kérdés
Ez valami hatalmas volt, eddig is istenkirály volt a csávó de ez áhh, még most is szakadok rajta:D2011. febr. 17. 20:13
21/26 anonim válasza:
Alekosz nem is képes kiabálni, pedig a benne fortyogó tehetetlen düh már látszólag erre késztetné. Annyira renyhe és kényelmes ember, aki csak az okosnak álcázott szövegével igyekszik érvényesülni. Persze ezt az intelligenciát csak bizonyos rétegnek tudja eladni.
22/26 anonim válasza:
Nekem sem tudja eladni az biztos:) Nagyon is átlátom, hogy egy idióta - pont azon szoktam nevetni, nem is a viccein -, de akkor is százszor jobb ember, mint Béci. Milyen fejet vágott Béci amikor Alekosz beszólt neki? Mint aki nem érti, hogy az alattvaló hogy merészeli. Tényleg nem értem mit képzel magáról ez a kis csíra, de már én is kezdem úgy érezni, hogy legszívesebben megküldeném úgy teljes testsúllyal, nem állna fel a kisrácz:D
23/26 anonim válasza:
Hozzátenném, a Béci sem egy IQ-fighter éppenséggel, a húgával egyetemben, bár ő még nála is hülyébb. És a Yerzi csak utánuk jön!:) Ez a durva, csupa selejt, átlagon aluli.. Komolyan még Anikó, Évi és talán Szandika a legintelligensebb odabent, bár Szandika kicsit együgyűnek tűnik, de néha mond olyanokat, ami egy buta emberből nem tudna kijönni.
24/26 anonim válasza:
Magas fokú intelligenciáról nem beszélhetünk valóban egyik játékos esetében sem, viszont a lusta, renyhe embereket, akik képesek a nap 24 órájában enni, inni, heverészni, eközben kritikákat gyártva, ármányt szőve a társaik ellen hónapokon keresztül, na az olyanokat mindennél jobban rühellem. Már csak unaloműzés miatt is nekiállnék néha főzni, takarítani, de legalább a sporteszközöket kihasználva mozogni is egy kicsit. Ezek pedig, Alekosszal és Szandival az élen, már azt is kelletlenül fogadják, ha kapnak valami feladatot - amit pedig szó nélkül kellene végrehajtaniuk, hiszen erre szerződtek.
25/26 anonim válasza:
Ha pedig csapatmunkáról van szó, Alekosz és társai szintén nincsenek sehol. Lehet, hogy bennem van a hiba, de én is rosszul tűrném, ha jómagam hiába teszek meg mindent a feladat lehető legjobb teljesítése érdekében, ha a többi lusta dög sz@rik bele.
26/26 anonim válasza:
legjobb részek amit mondott:
'azt hiszed az ing megkülönböztet egy beképzelt majomtól? inghez ember is kell!'
'a jerzsiről inkább ne is beszéljünk. olyan szinten retardált, hogy ember ilyet még nem látott'XD
'ha te nem dugod meg, valakinek meg kell azt a szerencsétlen nőt' XDD ÓRIÁSII:DD ezek jobban fájnak annál, mintha állkapcson rúgná őket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!