Alekosz a mai adás végén megnyerte a Való világot. Vélemény? :D
10000%-ban egyetértek a kérdezővel
Hatalmas ez az Alekosz ahogy mondta Anikónak hogy talán be kellene durvulni kicsit.
Másnap meg leoszt mindenkit.
Én is egyetértek, amit csinált... bazz. De ezekre nem is lehet mit mondani. Béci mondta, hogy fújja ki az orrát, az -10 dkg, ez k*csögösködés, és lehet erre mit mondani, de amit ő mondott. Majd pont Jerzy tud majd mondani erre valamit is, pont ő, aki nem is tud értelmesen beszélni.
Alekosz stílusos volt, és nem is tért ki a hitéből. Megmondta a maga módján, és remélem kapnak még ilyeneket a Ráczék.
Mármint a Jerzy.
Nehogy félreértsétek, Alekinnyót sosem bántanám.:)
Látom helyén van az igazságérzetetek, egy másik kérdésben már kifejtettem, hogy SMS-t is kell ám küldeni mindenkinek, aki megteheti, ha azt akarjátok, hogy MMKK kapjon egy óriási pofont az arc-brigád! Én is fogok küldeni, pedig eddig egy VV sem érdekelt, de ez más, FIGYELJÉTEK MEG: itt nagyon keményen jelen van a jó, és a gonosz!
Ne hagyjuk cserben a kedvenceinket, nagyon köcsögök már a Béciék! Komolyan mondom már úgy sajnálom őket, mert nem is sejtik, hogy idekint mennyien szeretjük őket, azt hiszik szegények, hogy a Béciéket támogatjuk, mivel nagy %-kal ment vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!