Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vannak itt felnőttek, szülők,...

Vannak itt felnőttek, szülők, akik nézik a VV-t?

Figyelt kérdés

Igazából azt szeretném tudni, hogy ki pártolja inkább Bécit és 'csapatát' és ki áll inkább Alekosz és 'csapata' mellett.

Nagyon megköszönném, ha indokolnátok is válaszaitokat.

2011. febr. 15. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem annyira csapatok, inkább csak személyek mellett állok. De ha csapat szinten kell nézni, akkor Alekosz. Gigit, Bécit eleve nem szeretem, Gigit kezdetektől fogva, már a beszavazón láttam, hogy megjátszós, beképzelt, Bécitől inkább az utóbbi napok eseményei miatt távolodtam el. A tegnapi dolog után Jerzy és Gombi is lessüllyedt a szememben. Eddig sehol nem voltak, most meg úgy osztották az észt, és kiabáltak, mintha kötelező lenne. Az ilyen nekem nem jellem, hogyha csak akkor tud harcolni ha erős csapatban érzi magát. Ez Gigire is jellemző. Képes volt felbujtani az egész bandáját, mert Évával konfliktusa volt. Igaz, azt Éva kezdeményezte, de pont a Gigi mondta a bátyjának még korábban Anikó-Alekosszal kapcsolatban, hogy Anikó felnőtt nő, meg tudja magát védeni, de úgy látszik ez saját magára nem igaz.
2011. febr. 15. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, én nézem. 2 gyermekes anyuka vagyok.Persze olyan keretek között, hogy megy a tv, és mikor a 2 évesem után rohangálok, fél szemmel oda-odanézek. :) Sőt, anyósomék is nézik.
2011. febr. 15. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, a 2 gyermekes vagyok. Alekoszék szimpatikusak 1. perctől kezdve.
2011. febr. 15. 15:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is nézem (néha). A tegnapi tényleg felháborító volt sztem. Hogy kinyílt a csipájuk. Még a jelentéktelen nyálgépek is lökték a sódert. Olivér lelépett és most nagyon bátrak. Tőle meg paráztak, mint a túztől. Kitaláltam egy nagyon jót. (persze nem megvalósítható). Tök jó lenne, ha az rtl klub megviccelné a játékosokat. Ledumálnák Olivérrel, hogy visszamehet. A játék fődíjját nem nyerhetné meg, de ezt csak ő tudná és senki más. A többieknek meg azt mondanák, hogy valami szabálymódosítás, vagy nézői szavazás miatt kerül vissza a játékba. Aztán Olivér megint "átrendezné az erőviszonyokat". A többiek meg jól beszarnának, hogy mekkora ember ez az Olivér, meg hogy kinek lehet a rokona, hogy visszakerült. Húú de jó lenne látni a csalódott parázós pofájukat. Kár, hogy erre nem kerülhet sor, pedig marha nagy poén lenne. Aztán utána két nap után Olivér kijönne és elárulná az igazat, hogy csak móka volt. De azt a két napot végig kombinálná a Rácz family, meg a szépfiúk.
2011. febr. 15. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is felnőtt vagyok és szülő.És kezdettől fogva utáltam Olivért.Akik szimpatikusak az Béci-mert nem sunyiskodott.Én még kedvelem Szandikát is az őszintesége miatt.
2011. febr. 15. 16:16
 6/9 A kérdező kommentje:

16:16

Én is szülő vagyok és egyetértek.

2011. febr. 15. 16:25
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát
2011. febr. 15. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:
a szüleim nézik, és nem szeretik a cigányokat.
2011. febr. 15. 16:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, én nézem, van egy 1 éves kislányom, de az életkorom alapján már egy kamasz gyerekem is lehetne.

Én Béciék csapatát pártolom, azért, mert az ő viselkedésük és személyiségük szimpatikusabb és közelebb is áll az enyémhez. A másik csapatból főleg Olivért és Évát utálom (utáltam) nagyon. Nekem kifejezetten ellenszenves, amikor minden mondatban van egy káromkodás, a folyamatosan ivászat, az kontrollok nélküli részeg cselekedetek, a meztelenkedés, meg hogy minden érzelem nélkül mennek a csókolózások és a tapizások, a sunyi, alattomos viselkedés, a kettős mérce, vagyis amit ők elvárnak magukkal szemben, azt már magukra nem tekintik érvényesnek, és persze a folyamatos dohányzás és naplopás. Nem azt mondom, hogy Béciék csapatában csupa angyalok vannak, de ott alig jött le negatívum, megadják a tiszteletet a másiknak, nagyobb az önkontroll és nyugodtabb természetűek, sokkal inkább közösségi emberek, mint a másik csapat.

Magáról az egész műsorról az a véleményem, hogy csodálkozom, hogy a médiahatóság engedi, hogy este 7-kor 12-es karikával menjen. Már az is feltűnt, hogy egy-két káromkodás (ami nem élő adás) nincs is kisípolva. Én csak 9 után engedném adni. Ha nekem nagyobb gyerekem lenne, biztos, hogy nem engedném, hogy nézze a műsort.

2011. febr. 15. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!