VV4, hány embernek lett ma unszimpatikusabb a Béci féle brigád? :D
Kb mintha azt hinnék hogy 2x olyan hosszú f*szuk lenne csak mert kiesett az Olivér, közbe úgy fognak kipotyogni mint a legyek.
Bécinek is az a kárörvendő p*fája..., na meg ahogy ment be védeni a húgát majd szét esett útközbe a lazaságtól, még egy hét azt már az ajtón se fér ki az arcától:D
Na én így gondolom, és ti?:D
Kicsit vissza kéne venniük de még mindig jobban szeretem azt a brigádot,mert pl.Éva egy gusztustalan undoritó nő,ahogy ma viselkedett,köpködött poféjkat vágott és teljesen szét volt csuszva az nagyon gusztustalan volt.
Béciék kicsit tullöttek a célon,nem kellene ennyire nyeregbe éreznik magukat.Szerintem amugy sok volt a pia bennük amikor törtnt ez az incidens is.Azért nem hiszem hogy szónélkül kelett vona hagyni ÉVa viselkedését.Amúgy Alekoszt csipázom,Aniko szánalmas egy nö,szerintem nem éne gondolkodnia azon h kijön majd Olivérhez van az Olivérnek családja.Amúgy kamu ez a nagy szerelem,merte löször BÉci majd király L most meg Olivér?Na ne...!Szandika meg ugy járna mint BB Évi,sajnos ha megnyerné rosszul élne a lehetöségekkel és ugyanugy bekattanna ez már a játék alatt is látszik.
Ja, köpködés. Az egyik legundorítóbb dolog a világon, de ez a helyzet szerintem követelte azt a köpést. Béci fenyegetőzik, mer' most ő a császár, Jerzy meg megkérdezi Évától azzal az undorító kis vigyorával, hogy "mivan, félsz?"
Hát én sem tudtam volna erre találóbb választ összehozni, minthogy köpök egyet.
Bécit vártam vissza az Oli-Béci párbajról. Most legszívesebben busz elé ugranék, mert undorító egy csapat lett ez a Béci team. Gigike játsza az agyát továbbra is de most már be is pofáz mindenkinek, Jerzy nevetséges, hog yazt hiszi most megmondogatja a frankót.
Hjajj Olivér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!