Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is dögunalom lesz...

Szerintetek is dögunalom lesz a VV Olivér nélkül?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 11:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
Nem lesz dögunalom, a rácz testvérek vezetésével elindul egy hadjárat. Tuti. Már most üvölt a gigi, mindezt azért, mert azt hiszik, béci az isten, amiért sokkal nyert. Pedig mennyire tévednek. Nem baj egyébként, legalább a nagy fanoknak is ki fog nyílni a szeme, hogy milyenek is valójában. :)
2011. febr. 14. 18:17
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

Elment a MACSKA,most már cincognak az egerek!!!!!

Olivér nélküli első napon, kiderült h ki milyen valójában!

2011. febr. 14. 20:19
 13/22 anonim ***** válasza:
53%

Ez egyébként g.civicces volt szerintem. Főleg Jerzy. Amíg Éva osztotta, ott feküdt, látszott hogy majd beszart, de ahogy jött Béci, aki ugye a villa ásza, már ott röhögcsélt. olol

Egyébként addig fog ez tartani, amíg megint ki nem ejtenek valakit a csapatukból. Márpedig Bécin kívül mindegyikük egy kis senki.

Alekosz kontra Laci, vagy Éva/Anikó kontra Gigi párbajt akarok. Arghargh.

2011. febr. 14. 20:31
 14/22 A kérdező kommentje:

Tudom egyszer mindenki kiesik mert ugye a végére

csak 1 marad halljuk ezt épp eleget...:/

Én azthittem,hogy Olivér ott lesz a végén,eszembe sem

jutott,hogy 5.-nek fog kiesni..de gondolom majd tartogat még ez a műsor meglepetéseket!

Abszolút Oli fun vagyok és tudom,hogy uncsi lesz nélküle a műsor,de ő a vége felé már nagyon kivolt...

A Rácz tesókat alapból a fajtájuk miatt nem szeretem...

Hajrá Alekosz!Nyerje meg ő a VV-ot!!!

2011. febr. 15. 16:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem igen is unalmasabb lett a műsor a köpködéses buli óta nem nagyon történt semmi, most nyomatják Gigit és Jerzsit de ők annyira nevetségesek hogy ha a nappali közepén dugnának akkor se érdekelne senkit.
2011. febr. 24. 02:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Basszus nekem még mindig tök hiányzik Oli a villából.
2011. febr. 24. 10:25
 17/22 anonim ***** válasza:
En nem talaltam egyaltalan olyan jopofanak Olit,volt egy csomo lejart vicce es sajnos az ahogy beszelt Evaval es Zsuzsival nekem nagyon semmi ember lett a szemembn.,ugyhogy szerintem nem .
2011. febr. 24. 11:20
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
Előző, Zsuzsi egy hülye kétszínű k.rva, jól mondta Oli, "káros, és mérgező".Még jó, h idejében eltakarodott, nem kár érte egyáltalán:-)Éva normális, de vele ki is békült Oli.Nekem nagyon hiányzik....:-((((
2011. febr. 24. 14:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolso!Mivel bantotta meg Olit Zsuzsi amiert olyanokat vagott a fejehez?Te Eva helyett kibekultel volna Olival ha olyanokat mondott volna neked?Szerintem Eva sem bocstott meg neki ott,belul es biztos vagyok benne hogy boldog volt amikor Oli kiesett,mert megszabadult egy ellenfeletol.
2011. febr. 24. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:
53%

Igen, az lett. Még először nem is annyira, mert voltak azok a balhék, de mostanra teljesen kiüresedett. Nem csinálnak semmi izgalmasat.Eröltetik a Gigit meg a Jerzyt, hátha lesz valami köztük, de ez a "kapcsolat" már akkor nevetséges és unalmas volt, mikor elkezdődött, nemhogy most...

Többiek is, semmi extra, Szandika nyomatja a szokásos sajnáltatós szövegét. Nevetni való szinte nincs is.

Nem voltam kifejezetten Oli fun, de még kellene oda a jelenléte. Persze tudom, neki így jobb, mert ha visszment volna, már nem tudott volna saját maga lenni, de akkor is, élvezhetőbbek voltak az összefoglalók.

2011. febr. 24. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!