Szerintetek is dögunalom lesz a VV Olivér nélkül?
Elment a MACSKA,most már cincognak az egerek!!!!!
Olivér nélküli első napon, kiderült h ki milyen valójában!
Ez egyébként g.civicces volt szerintem. Főleg Jerzy. Amíg Éva osztotta, ott feküdt, látszott hogy majd beszart, de ahogy jött Béci, aki ugye a villa ásza, már ott röhögcsélt. olol
Egyébként addig fog ez tartani, amíg megint ki nem ejtenek valakit a csapatukból. Márpedig Bécin kívül mindegyikük egy kis senki.
Alekosz kontra Laci, vagy Éva/Anikó kontra Gigi párbajt akarok. Arghargh.
Tudom egyszer mindenki kiesik mert ugye a végére
csak 1 marad halljuk ezt épp eleget...:/
Én azthittem,hogy Olivér ott lesz a végén,eszembe sem
jutott,hogy 5.-nek fog kiesni..de gondolom majd tartogat még ez a műsor meglepetéseket!
Abszolút Oli fun vagyok és tudom,hogy uncsi lesz nélküle a műsor,de ő a vége felé már nagyon kivolt...
A Rácz tesókat alapból a fajtájuk miatt nem szeretem...
Hajrá Alekosz!Nyerje meg ő a VV-ot!!!
Igen, az lett. Még először nem is annyira, mert voltak azok a balhék, de mostanra teljesen kiüresedett. Nem csinálnak semmi izgalmasat.Eröltetik a Gigit meg a Jerzyt, hátha lesz valami köztük, de ez a "kapcsolat" már akkor nevetséges és unalmas volt, mikor elkezdődött, nemhogy most...
Többiek is, semmi extra, Szandika nyomatja a szokásos sajnáltatós szövegét. Nevetni való szinte nincs is.
Nem voltam kifejezetten Oli fun, de még kellene oda a jelenléte. Persze tudom, neki így jobb, mert ha visszment volna, már nem tudott volna saját maga lenni, de akkor is, élvezhetőbbek voltak az összefoglalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!