Akik Bécit cigány származása miatt szidták, azok miért voltak a zsidó Olivér mellett?
Azért van különbség.:)
Egyébként Olivér mitől zsidó?
Itt van az alamusziskodó Jerzy sógoráról is pár fotó. Passzolnak Gigivel.
20:27
hát az éva azt érdemli.. remélem egyszer megteszi valaki:)
egyébként Béciről..
igen évekkel ezelőtt füvezett, meg van egy képe amin pisztollyal pózol.
azóta már teljes más életet él, nyilatkozta, és látszik is rajta.
bár az olivér nem cigány, mégis úgy viselkedik mint egy utolsó paraszt, mindenkivel szemétkedik, cigány nem cigány, Béci emberileg ezerszer normálisabb:)
Olivér megnézte a netet és a videókat. Idézet az Origóról:
"A benti Gigi-Jerzy párosról (amely tagjairól különféle erotikus-furcsa videók keringenek a neten) nincs jó véleménye: "Annabelle-nek hívtam Jerzyt, tudtam, hogy valami sántít vele kapcsolatban, de Gigiről egyáltalán nem tudtam ezt a dolgot. Hozzák az erkölcsös figurát, de idekinn egy egészen más sztori van. Oké, hogy fiatalság bolondság, oké, hogy kell a pénz - de ennyire? Az sulykoljuk, hogy mekkora ászok vagyunk, tiszták és sérthetetlenek, idekint pedig ez van? Ehhez is csak gratulálni tudok!" - ingatta a fejét".
Ezt is mondta Olivér:
"Ha azon munkálkodtam volna, hogy játékban maradjak, akkor szerintem kinn hagytam volna Bécit. Ő azon kívül, hogy jóképű meg takarít, nem nagyon nyújt semmit. Lehet, hogy a tinilányok és a nénikék nagyon szeretik, de ő a poén és a humor ellensége. Láttam róla egy nagyon kedves képet az interneten, ahol pisztollyal, meztelenül virít. Miközben a szabályokról beszélt, "outlaw"-tetoválás (törvényen kívüli - a szerk.) van rajta, én csak gratulálni tudok ehhez" - magyarázta a villa vagánya, aki egyben jelezte, hogy nem volt riválisa ellen kampányol, hanem Alekosz mellett, mert neki kell megnyerni ezt a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!