Anikó helyébe ti is azt mondtátok volna hogy Olivért várjátok vissza azok után hogy ennyire megalázta azzal hogy egyáltalán nem akarja hogy ő mondja a beszédét?
Anikó nagyon buta jószág. Hagyta, hogy Olivér mint egy bábuval játszadozzon vele, meghülyítette kétértelmű dumájával, viselkedésével, hogy aztán a kis lüke porig alázza magát a fél ország előtt a szerelmes siránkozásaival. Én soha nem lettem volna Anikó helyében, mert már eleve nem kezdtem volna ki olyan férfival, akiről tudom, hogy milyen komoly kapcsolata van a villán kívül. Ezek után még ő van vérig sértve, ha ezt a jellemtelen viselkedést a szemére olvassák.
Olivér pedig "maga alatt vágta a fejszét" hogy az ő szavaival éljek. Egyedül csak ő tehet arról, hogy így leírta magát a villában és a "szerelme" előtt.
18 éves vagyok. És szoktam mindennap nézni a VV-t.
Alekosz csapa szimpatikus nekem.
drága juhász kinga, az olivér is csak szeretetre vágyott... :D
anikót meg nem minősítem.
Olivér véleménye a többiekről:
22:04
Bár Olivérnek hasonló jellegű tetoválása nincs a sok "szép" színes mellett, de ha hiszünk az újságoknak, ő sem mindig a törvény szigorú szabályai szerint élt. Azon a bizonyos fényképen, amin állandóan lovagolnak, nem meztelenül van, hanem alsóban, és nem lőtt rá senkire, úgy tudom. Durvának tűnik ugyan a kép, nekem sem tetszik, de szerintem ebből még nem kéne ekkora ügyet csinálni. A vélemények hallatán biztos vagyok benne, hogy jobban meggondolná, és ő sem tenne fel még egyszer ilyen jellegű képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!