Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Anikó helyébe ti is azt...

Anikó helyébe ti is azt mondtátok volna hogy Olivért várjátok vissza azok után hogy ennyire megalázta azzal hogy egyáltalán nem akarja hogy ő mondja a beszédét?

Figyelt kérdés
Meg úgy alapból mostanában elég szemét volt Anikóval szerintem. Nagyon látszott, (pl. amikor egyszer Anikó neve helyett Enikőét mondta neki), hogy Anikót csak pótléknak használja amiért nincs vele a szerelme. Ezek után én nem nagyon értem, hogy Anikó hogyhogy nem dühös rá, és miért áll ki mellette azzal hogy az ő csapatában van és még az ő nevét is mondta mikor megkérdezték tőle hogy kit vár vissza.
2011. febr. 12. 23:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

Anikó nagyon buta jószág. Hagyta, hogy Olivér mint egy bábuval játszadozzon vele, meghülyítette kétértelmű dumájával, viselkedésével, hogy aztán a kis lüke porig alázza magát a fél ország előtt a szerelmes siránkozásaival. Én soha nem lettem volna Anikó helyében, mert már eleve nem kezdtem volna ki olyan férfival, akiről tudom, hogy milyen komoly kapcsolata van a villán kívül. Ezek után még ő van vérig sértve, ha ezt a jellemtelen viselkedést a szemére olvassák.

Olivér pedig "maga alatt vágta a fejszét" hogy az ő szavaival éljek. Egyedül csak ő tehet arról, hogy így leírta magát a villában és a "szerelme" előtt.

2011. febr. 15. 17:21
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
mindenki bántja anikot holott ö csak szeretetre vágyik.bár lehet rosszul csinálja,de ahogy kihasználta olivér az gusztustalan volt.hiszen tudta hogy ö mennyire szeretet éhes.
2011. febr. 15. 19:06
 13/22 anonim ***** válasza:

18 éves vagyok. És szoktam mindennap nézni a VV-t.

Alekosz csapa szimpatikus nekem.

2011. febr. 15. 19:40
 14/22 anonim ***** válasza:

drága juhász kinga, az olivér is csak szeretetre vágyott... :D

anikót meg nem minősítem.

2011. febr. 15. 21:57
 15/22 anonim ***** válasza:

Olivér véleménye a többiekről:

[link]

2011. febr. 15. 22:04
 16/22 anonim ***** válasza:
ezt mindenhova belinkeled?
2011. febr. 15. 22:22
 17/22 anonim ***** válasza:
jah hát most kit várt volna vissza? Bécikét? az nagyon hiteltelen lett volna. meg igazából ez a dolog szerintem nagyon ki lett forgatva. Olivér nem Anikó ellen hanem Alekosz mellett döntött, azért ez nem ugyanaz. tudta hogy nem megy vissza, a barátjától akarta hallani a beszédet. ennyi járt neki. (nem vok Oli fan)
2011. febr. 15. 23:42
 18/22 anonim ***** válasza:

22:04

Bár Olivérnek hasonló jellegű tetoválása nincs a sok "szép" színes mellett, de ha hiszünk az újságoknak, ő sem mindig a törvény szigorú szabályai szerint élt. Azon a bizonyos fényképen, amin állandóan lovagolnak, nem meztelenül van, hanem alsóban, és nem lőtt rá senkire, úgy tudom. Durvának tűnik ugyan a kép, nekem sem tetszik, de szerintem ebből még nem kéne ekkora ügyet csinálni. A vélemények hallatán biztos vagyok benne, hogy jobban meggondolná, és ő sem tenne fel még egyszer ilyen jellegű képet.

2011. febr. 16. 06:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Az a durva abban a képben, hogy helyesen tartja a pisztolyt, igen, úgy kell vele lőni. Ez azt jelenti, nem először van a kezében, szóval annyira nem poén.
2011. febr. 16. 10:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerinted csak az képes helyesen megfogni egy pisztolyt, aki rendszeresen használja?
2011. febr. 16. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!