Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy lehet az, hogy Béla ment...

Hogy lehet az, hogy Béla ment vissza Olivér helyett? Ekkora fölénnyel?

Figyelt kérdés

A "rokonai" szavaztak rá ennyien, vagy bunda lehetett az RTL részéről?

Nekem ez nagyon hihetetlen, mert Olivért mindenki úgy kezelte, hogy döntős lesz, Béci meg csak ott sunnyog mindig...

2011. febr. 12. 22:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%

nem volt furcsa,most mit teszitek a meglepődött pofátokat itt ? Azért nem álltak az ajtónál,mert látták,hogy Olivér milyen a párbajon és szinte már előre lehetett tudni,hogy vesztes lesz

én Bécinek szurkoltam,de valahogy nem lepett meg amikor ő nyert,mert valahogy éreztem

egyszerű a dolog: olivér nagyon szemét volt a mai adásban. beszólt a nézőknek,hogy "maradj már",miközben az ő barmai üvöltöztek folyton, Anikó helyett Alekoszt küldte ki beszélni,azzal támadta bécit,hogy nem őszinte,miközben ő hol sír,hol meg visibál,mint egy ovódás

2011. febr. 12. 22:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Azért, mert sokan ,,azzal" szavaztak.
2011. febr. 12. 22:45
 13/25 anonim ***** válasza:

A haverjának szólt oda aki biztos nem sértődött meg rajta.

Kíváncsi lennék hogy ki találta ki hogy Anikó mondja a beszédet az RTl vagy a villa lakók

Nagy hülyeség volt.

2011. febr. 12. 22:50
 14/25 anonim ***** válasza:
45%

parasztság volt az, nem hülyeség. még jó, hogy lilunak is beszólt oli, mikor annak tolták a fülesen, hogy még üsse a vasat az anikótémában, mert meleg

meg nyilván lemaradtam valamiről, de anikó honnan tudta, ha nincsenek bekapcsolva, hogy oli nem akarja őt kortesnek?

2011. febr. 12. 22:52
 15/25 anonim ***** válasza:
Ez már az sms falon is látszott hogy nagyon sokat Bécinek drukkolnak, és szerintem sem volt meglepő egyáltalán, hogy Béla ment vissza, én is neki drukkolok. Olivért, Alekoszt és Évát tartom a legundorítóbb embereknek odabent...és szerintem sokan nem szeretik rajtam kívül sem őket...higgyétek el.
2011. febr. 12. 22:55
 16/25 anonim ***** válasza:
fa@zfej ráczék
2011. febr. 12. 22:56
 17/25 A kérdező kommentje:

Na igen az meg a másik fele, ez a beszéd dolog.

Sztem vagy az RTL, vagy Béciék. Mert Béci nagyon sunyin vigyorogva mondta, hogy "ez így a tökéletes, törődj bele, hogy Anikó fogja elmondani". Hát én Olivér helyében lecsaptam volna azt a kretént. De sztem így jól jött ki egyébként, hogy élő adásban szóvá tette, és megkapta Alekoszt. Gondolom az RTL-nek hülyén jött volna ki, ha már Olivér szólt hogy nem Anikót akarja, és ők meg ráerőltetik. Bár Liluék próbálták lerendezni a dolgot annyival, hogy "azért mert Alek már 2-szer beszélt, had kapjon Anikó is lehetőséget" de gondolom bemondták a fülükre, hogy élő adásban ne fajuljon már el jobban a dolog, változtassanak inkább.

2011. febr. 12. 22:57
 18/25 anonim ***** válasza:
Azért tényleg érdekes látni, hogy mennyire megosztó személyiségekről van szó.
2011. febr. 12. 23:04
 19/25 A kérdező kommentje:

Egyébként sztem tuti hogy az egész párbajt végignézték a villalakók.

Mikor Béla visszament, akkor is azzal fogadták hogy nagyon jó párbaj volt, meg mintha a százalékokat is mondta volna valamelyik. Sztem ez is etetés.

Amúgy volt már olyan, hogy valami éjszakai közvetítés volt, és az egyik lakó beleszólt a mikroportba, hogy "Gergőkém légyszi adjatok nagyobb hangerőt, mert halk a zene" Ha nem kommunikálnak senkivel kintről, akkor honnan ismerik a stábot? Én még azt is kinézem, hogy simán bejárhatnak a rokonok, és csak színjáték az egész...Nem véletlen, hogy az előző VVk-ben volt egész napos online adás, most meg csak pár óráig van + éjjel mikor alszanak. Ha meg véletlenül elszólják magukat, akkor rögtön "jelenleg nincs adás" Meg ez is fura, hogy mindenki ismert mindenkit, és mindenkinek vannak celeb barátai....

2011. febr. 12. 23:05
 20/25 anonim ***** válasza:

Szandikát+Anikót totál padlóra küldte ez...:(

Szandika már gyógyszert is kapott...élőbe most volt...:S

2011. febr. 12. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!