Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy lehet az, hogy Béla ment...

Hogy lehet az, hogy Béla ment vissza Olivér helyett? Ekkora fölénnyel?

Figyelt kérdés

A "rokonai" szavaztak rá ennyien, vagy bunda lehetett az RTL részéről?

Nekem ez nagyon hihetetlen, mert Olivért mindenki úgy kezelte, hogy döntős lesz, Béci meg csak ott sunnyog mindig...

2011. febr. 12. 22:27
1 2 3
 1/25 vodevil ***** válasza:
45%
Énsem értem. De lehet hogy sajnos ez a magyar mentalitás, hogy a hülyék szimpatikusabbak az embereknek :S
2011. febr. 12. 22:31
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
nem furcsa, h. az oli csapatából senki nem volt még csak az ajtó közelében sem? a béci-pártiak meg ott nyomultak...
2011. febr. 12. 22:33
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem elég egyértelmű volt, hogy az Olivér ki fog esni. Kristóf ellen, aki egy elég szürke játékos volt, is alig tudott nyerni. És azért, mert sokan utálják. Azóta visszavett, látván a kicsi különbséget, és emiatt is elpártoltak tőle, mert unalmas lett. És most az ellenfél Béci volt, aki jóval erősebb, mint Kristóf, és sokan szeretik kint. És Olivérnek az Anikós történet pecsételte meg végleg a sorsát. Szerintem Béci mindenképp nyert volna, csak kisebb különbséggel, ha nincs az Anikós románc.
2011. febr. 12. 22:34
 4/25 anonim ***** válasza:
47%
Gyerekek! Ennek a műsornak előre megírt forgatókönyve van. Ugyanúgy a retek klub dönt arról,hogy ki menjen vissza,mint arról,hogy ki jutott be,és hogy milyen százalékot kamuzzanak a nézőknek! Így,hogy Olivér kiesett,én nem nézem tovább,ha csak Alekinnyó miatt meg nem gondolom magam.
2011. febr. 12. 22:35
 5/25 anonim ***** válasza:
73%
Igaza van az "ajtós" válaszolónak!!! Én már múltkor is megfigyeltem ezt,mikor Alekosz Zsófi párbaj volt. Zsófi seggnyalói mind bent ültek akkor,mintha csak előre tudták volna...
2011. febr. 12. 22:37
 6/25 anonim ***** válasza:
73%

Ez szerintem is nagyon furcsa. Olivért minden adásban nagyon sokat mutatják, Béci meg tulajdonképpen vagy elvegetált, nem is nagyon vett részt semmiben, legalábbis én úgy vettem észre. Éppen ezért én azt hittem hogy Olivér fog visszamenni.

Nem nagyon örülök ennek, de annak se örültem volna ha Olivér megy vissza, pl. most is ahogy a párbajon viselkedett a beszédnél, hát én nagyon sajnáltam Anikót, baromira megalázó helyzet lehet ez most neki...

Amúgy azt én is megfigyeltem, hogy eddig mindig az a csapat volt az ajtó előtt, akik annak szurkoltak aki éppen akkor visszament.

2011. febr. 12. 22:38
 7/25 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem onnan tudhatják, hogy hallják a bejövetelt, amikor Liluval beszélget a játékos. Végülis nem hangszigetelt burokban van a villa. Pl. éjszaka a nagy csöndben az online adáson keresztül is hallatszik a máv hangosbemondója a közeli állomásról.
2011. febr. 12. 22:39
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Olivér Kristófot is alig verte meg, Béciért sokan odavannak, szerintem nincs ebben semmi furcsa. Oli erősnek tűnt, mert szórakoztató, de annyir amégse hogy az emberek szavazzanak rá.
2011. febr. 12. 22:40
 9/25 anonim ***** válasza:
19%
Mert Ő a jobb. Ennyi :)))
2011. febr. 12. 22:41
 10/25 anonim válasza:
36%
sok a cigány!
2011. febr. 12. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!