VV! Mit jelent az, hogy Olivér ''beépített ember''? Észrevettétek, hogy a műsorvezetők mennyire manipulálják a nézőket?
Felkérték (fű alatt) x összegért,hogy menjen be?
Ő fogja megnyerni?
////
A műsorvezetők manipulációja már borzasztó...Mindig Olivér a jó,a vicces, satsat...és kit akarnak Önök benn tartani? A vicces Olivért vagy a szürke Bécit...
Nem tudom mit jelent. 2 felvetést irtam. Esetleg ezek közül valamelyik?
Felkérték (fű alatt) x összegért,hogy menjen be?
Vagy
Ő fogja megnyerni?
Vagy ha ezek közül egyik sem, akkor mit jelent?
Aha. Mégha valójában nincs is semmi alapja, akkor is SOKKAL VALÓSZÍNŰBB az, hogy a műsorvezetők manipulálnak, mint az, hogy IGAZÁBÓL is krván ez a helyzet. Értem.
Egyébként akkor most kifejtem, hogy ugyan egyik feltevést sem lehet bzonyítani, miért sokkal valószínűbb az, hogy Olivérnek baromira semmi köze az ertéelhez: nem éri meg. Ha ügyesen ki tudják válogatni a karaktereket (amire akkor is szükség van, ha megrendezett), akkor alapból megy a műsor, ergo semmi szükség beépített emberre. És sok egyéb aprós szempontból is teljesen logikátlan. SZóval el lehetne szerintem tekinteni attól, hogy egy faja kis összeesküvés-elméletm indig jól eisk az embernek, és lehetne koncentrálni arra, hogy mi mennyire ésszerű.
Oli az rtl embere, többször elszólta már magát. Azért van bent hogy csinálja a műsort.
Aztán hogy most kegyvesztett lett-e, az majd ma este kiderül, ugyanis a szavazás úgy dől el, ahogy az rtl-nek majd jobban tetszik.
De mivel a műsorvezetők folyton magasztalják, az öf-ben csak ő van, miért is menne vissza Béci. Esélyt se adnak neki, hogy az emberek megkedveljék.
nekem valahogy nem is hiányozna 1 Béci..1 kétszínű senki
bárki bármit mond a tényeket nem lehet letagadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!